Racii au tendinţa să facă excese astăzi pe toate planurile. Nu trebuie să uite că tot ce-i mult, strică! Leii sunt într-o dispoziţie foarte romantică astăzi. Visează cu ochii deschişi şi ca toţi îndrăgostiţii, sunt cu capul în nori.

Fecioarele dau prea multă importanţă detaliilor. Ar putea economisi timp preţios dacă nu ar mai fi aşa de analitice.

Articolul continua dupa recomandari

Balanţele îşi regăsesc entuziasmul şi pofta de viaţă. Se previzionează noi începuturi, dar şi multă spontaneitate.

Scorpionii ar fi bine să nu se abată de la drumul lor, indiferent de ce spun ceilalţi. Toate răspunsurile se află doar în interiorul lor.

Din punct de vedere al sănătăţii, Sagetatorii sunt favorizaţi. E indicat în continuare să nu neglijeze odihna şi să-şi încarce bateriile de câte ori au ocazia.

Capricornii vor comunica de minune cu persoana iubita. Este un moment prielnic pentru a face planuri de viitor.

Varsatorii vor avea o zi liniştită şi asta datorită stăpânirii de sine. Vor reuşi chiar să clarifice neînţelegeri în familie.

Se ştie că Nativii Peşti sunt foarte calculaţi.dar dacă exagrează, pot pierde tot farmecul zilei. Ar fi bine să nu refuze nicio invitaţie din partea prietenilor, pentru că se vor distra pe cinste.

Posibil ca Berbecii să se confrunte cu ceva probleme pe plan sentimental. Nu e cazul să se panicheze. Se anunţă vremuri şi mai bune.

Taurii vor fi cei mai buni ascultători. Aşa că dacă aveţi vreo problemă, puteţi să vorbiţi cu aceşti Nativi şi chiar să le cereţi un sfat.

Plini de încredere, aşa vor fi Gemenii astăzi. Iar cei care sunt implicaţi în relaţii de lungă durată ar fi indicat să caute noi modalităţi de a-şi face partenerul fericit.