Balanţele cauta sa atinga apogeul pe toate planurile. Ar putea fi dezamagite sa afle ca nu le pot merge chiar toate ca pe roate.

Surprize peste suprize pentru Scorpioni. Se bucura de o perioada favorabila sentimental, de rasfat si de multa afectiune.

Articolul continua dupa recomandari

Săgetătorii care isi caută perechea ar trebui sa stie ca nu pot gasi ceva. daca nu stiu ce isi doresc. Pare ca nimeni nu le intra in gratii.

Sanse mai mari decat Săgetătorii de a-si gasi linistea emotionala au astazi Capricornii. Era si cazul dupa o vreme in care a cam lipsit soarele de pe strada lor.

Mici probleme de concentrare pentru Vărsători. Se trezesc cu capul in nori, pica pe ganduri toata ziua si parca nimic nu ii poate aduce inapoi.

Un eveniment de amploare, o veste importanta legata de familie le-ar putea ocupa intreaga zi a Peştilor, care va fi un du-te-vino continuu.

Berbecilor le poate fugi gândul toată ziua la o persoana faţă de care nu au avut până acum vreo apropiere, iar asta îi cam intrigă.

Pentru o viaţă cât mai liniştită, nativii Taur ar face bine să nu mai facă atât de mult planurile dinainte, ci sa lase lucrurile să vină şi de la sine.

O discuţie sinceră poate fi cea mai buna idee să scăpaţi de povara pe care o purtaţi pe umeri, dragi Gemeni. Adevărul spus persoanei iubite vă scuteşte de multe neplăceri.

Racii pot fi uimiţi să afle că, odată ce îşi deschid sufletul şi depăşesc experienţele urâte din trecut, li se deschid tot mai multe uşi şi, tot aşa poate apărea şi persoana potrivită în viaţa lor.

Un singur gest, o singur privire din partea cui trebuie le poate schimba Leilor starea de spirit pentru toată ziua.

Iar voi, dragi Fecioare, voi ati face bine sa lasati putin orgoliul deoparte si sa ii arataţi persoanei iubite afecţiunea şi sprijinul pe care îl merită, altfel, riscaţi să pierdeţi o persoană valoroasă.