Norocul este de parte nativilor Rac astazi. Acesti nativi vor avea o zi excelenta din punct de vedere sentimental.

Capricornii vor fi cam arţăgoşi astăzi. Motivul este oboseala acumulată în ultima vreme. Aşa că ar fi cazul să plece câteva zile într-o vacanţă.

Articolul continua dupa recomandari

În schimb Vărsătorii se simt neglijaţi de persoana iubită, drept urmare, plătesc cu aceeaşi monedă. Cred ei că asta e soluţia, dar vor avea parte de o surpriză!

Pentru Peşti se anunţă o revedere emoţionantă, aşadar planurile lor se vor schimba radical pentru următoarele zile.

Berbecii sunt nevoiţi să pună piciorul în prag. Mai bine o problemă rezolvată la timp decât mii de discuţii contradictorii, şi, evident inutile.

De discuţii au avut parte şi Taurii zilele trecute, şi i-a cam luat gura pe dinainte. Nu e timpul pierdut să îşi ceară iertare, un gest tandru sau un cadou frumos face cât o mie de cuvinte.

Modul în care Gemenii se retrag astăzi în umbră are o conotaţie specială. Îşi asumă acest anonimat pentru a face puţină ordine în jurul lor.

Racii vor fi luaţi prin surprindere de persoana iubită, poate vor pleca într-o vacanţă exotică sau vor ieşi la o cină romantică. Astăzi au noroc în plan sentimental dar şi la bani.

Leii sunt gata de o nouă etapă a vieţii lor, atât în plan sentimental cât şi în cel al afacerilor. Au mult entuziasm şi reuşesc tot ce îşi propun.

Zilele acestea s-ar putea ca Nativii zodiei Fecioară să întâlnească pe cineva care va fi foarte des în preajma lor şi cine ştie…poate o să iasă şi o idilă.

Nativii Balanţă se află în segmental dragostei. Cei singuri îşi vor întâlni sufletul pereche, iar cei implicaţi într-o relaţie este posibil să facă pasul cel mare.

Dragi Scorpioni astăzi vă ocupaţi şi de voi, de sănătate, de felul în care arătaţi şi o să vă duceţi să practicaţi un sport de agrement.

Iar Săgetătorii vor lăsa în urmă nişte chestiuni care îi impiedicau să se bucure de prezent. Pun mare preţ pe prietenie şi relatia cu partenerul de viaţă şi îi încântă micile detalii care fac diferenţa.