Gemenii intampina ceva probleme in relatia cu partenerul, din cauza ca nu stiu sa isi comunice nevoile. Racii intra intr-o stare spirituala, de pace cu ei insisi si cu ceilalti si decid sa nu mai dea importanta fleacurilor si energiilor negative.

Un nou capitol poate incepe in viata amoroasa a Leilor. Fie ii asteapta un inceput frumos, fie relatia pe care o au deja ajunge la un alt nivel.

Articolul continua dupa recomandari

Fecioarelor, in schimb ar putea avea de furca astazi cu. fantomele trecutului. O fosta iubire poate sa reapara in viata partenerului si sa. dea totul peste cap.

Balanţelorsimt nevoia de o schimbare. Vor o alta locuinta, o alta masina, poate chiar alti oameni in jur. Incepe pentru ei o perioada de regasire de sine.

Bunadispozitie a Scorpionilor este la cote maxime astazi, pentru ca sarbatoresc o reusita pe care au asteptat-o indelung.

Săgetătorii devin egoisti si se pun pe ei pe primul loc astazi. Asa ca vor spune tot ce au pe suflet fara sa le pese ca ar putea rani pe cineva.

Capricornii joaca astazi rol de protector pentru cineva apropiat. Cuiva i se face o nedreptate, iar spiritul lor justitiar nu poate ramane indiferent.

O schimbare de planuri pe ultima suta de metri este posibil sa apara in viata Vărsătorilor. Astrele le recomanda sa se conformeze, pentru ca nimic nu este intamplator.

Peştii sunt nevoiti sa traga niste concluzii in viata personala, sa poarte cu jumatatea lor discutii pe care le-au amanat pana acum.

Plăcute sau nu, Berbecii pot avea astăzi parte de ceva vizite neanunţate care vor veni la pachet cu o veste importantă.

Taurii sunt sfatuiti sa fie putin mai toleranti cu cei din jur si mai deschisi catre nou.