Perseveranţa Scorpionilor, mai devreme sau mai târziu îşi cere drepturile şi. se pare că a venit acel moment. Săgetătorii aşteaptă cu sufletul la gură nişte bani. Au atâtea planuri, încât. pot considera că se vor epuiza imediat cum îi văd.

Nu îi vor întrece pe Capricornii, în schimb, la capitolul cheltuieli. Aceşti nativi ar trebui să se gândească dacă au într-adevăr nevoie de lucrurile dorite.

Articolul continua dupa recomandari

Vărsătorii sunt şi ei mai aproape cu un pas să pună mâna pe nişte bani. Va mai dura însă ceva până la stabilitatea financiară.

Peştii trebuie să îşi adune puterile de muncă şi să se concentreze să revină pe linia de plutire, pentru că un superior îi cam ia la ochi la locul de muncă.

Pentru Berbeci, în ce priveşte cariera, banii. lucrurile stagnează. Nu este însă un lucru rău, e doar o perioadă liniştită.

Taurii nu prea au încredere în capacităţile celorlalţi, aşa că încearcă să facă totul de unii singuri. Puţin mai multă atenţie la sănătate recomandă astrele.

Cu mai mult optimism şi fără temeri, lucrurile în viaţa profesională a Gemenilor se vor aşeza mai repede decât dacă se stresează ca până acum.

Racilor le este refuzat ajutorul la serviciu, ceea ce începe să îi pună pe gânduri. dacă nu cumva cineva se îndoieşte de abilităţile lor.

Munca grea şi răbdarea nu rămân nerăsplătite, dragi nativi Leu. Munciţi în continuare fără să fiţi dezamăgiţi de rezultatele care se lasă aşteptate.

Fecioarele sunt foarte tacticoase, am putea spune chiar viclene când vine vorba de a cere un favor. Iar atenţia la detalii le aduce numai avrantaje.

Balanţele, în schimb nu stau deloc bine în ce priveşte planul profesioal, mai ales dacă vorbim de banii câştigaţi, din păcate.