Racii vor avea portofelul plin dar degeaba. Le lipseste cumpatarea, iar in scurt timp le vor lipsi si banii. In schimb Leii gestionează foarte bine situaţiile pe plan profesional. Sunt echilibraţi şi au spor în tot ceea ce fac.

Fecioarele îşi fac mult prea multe gânduri. Analizează îndelung anumite situaţii şi riscă să piardă tocmai esenţialul.

Articolul continua dupa recomandari

Balanţele ar putea fi astăzi foarte spontane. Însă e recomandat să nu exagereze şi să fie rezervate atunci când promit ceva.

Scorpionii au fost mana larga si acum au probleme cu banii. Totusi se vor consola cu faptul ca totul merge bine la serviciu si acasa.

Sagetatorii au multe lucruri de rezolvat şi se simt presaţi de timp încă de la primele ore ale dimineţii. Mai multă organizare, le-ar fi de mare ajutor!

Capricornii au şansa să profite de o oportunitate extraordinară care le va ieşi în cale. Mai au nevoie doar de un plus de încredere în ei.

Varsatorii trec printr-o perioadă minunată în relaţia sentimentală. Nu e la fel şi la serviciu, însă. Poate o mică vacanţă îi va ajuta să-şi pună gândurile în ordine.

Pestii au atâtea treburi de rezolvat încât se vor simţi de-a dreptul epuizaţi. Noroc că tot ce vor face, va sta sub semnul reuşitei!

Astăzi Berbecii nu vor da dovadă de multă hărnicie, dar se vor strădui să pună la punct măcar activităţile de la serviciu.

Taurii sunt puşi pe glume, dar totodată nu vor neglija munca. Vor împăca ambele laturi cu succes!

Iar Gemenii au mari şanse să achiziţoneze un bun pe care şi-l doreau sau pot semna un contract important.