Mai multă atentie la cheltuieli, dragi Balante. Sunt multe lucruri pe care vi le doriti, însă portofelul nu tine cu voi.

Nativii Scorpion pot intalni astăzi un partener de afaceri pe aceeași lungime de unda. Numai o discuție cu acesta le poate deschide alte orizonturi.

Articolul continua dupa recomandari

Sagetatorii sunt pe punctul de a obține o colaborare fructuoasă. Astrele îi îndeamnă să aibă puțin mai multă încredere în oamenii din jur.

Capricornii sunt sfătuiți să fie mai diplomați la serviciu. Sunt cam taioși astăzi, iar asta nu le va aduce decât probleme.

Dragi Vărsători, poate a venit momentul să nu mai proiectați tot felul de lucruri și să lăsăți șansele și chiar norocul să vină de la sine.

Cineva le pune la încercare răbdarea Peștilor la serviciu. Sunt sfătuiți să acționeze cu mult calm, chiar dacă sunt tentați să lase totul baltă.

Berbecii sunt astăzi lideri în echipa lor de la serviciu. Vor să preia inițiativa în orice sarcină.

Taurii sunt firi curajoase, îndrăznețe și simt că a venit momentul să facă un pas în față.

Gemenii vor fi foarte activi la serviciu și chiar se vor oferi să ajute un coleg aflat în impas. Altruismul nu le va rămâne nerăsplătit.

Racii încearcă să manipuleze o persoană să acționeze în interesul lor. Mare atenție la tehnicile la care apelați.

O zi foarte eficientă la serviciu pentru Lei. Debordează de energie, iar starea lor este molipsitoare pentru ceilalți.

Chiar dacă cei din jur le spun că sunt visători, nativii Fecioară decid să meargă până la capăt cu un plan ușor fantezist.