O calatorie de afaceri, discutii legate de bani si o posibila mutare in cariera prevad astrele astazi pentru nativii Gemeni.

Racii sunt sfatuiti sa nu se mai consume pentru orice fleac la serviciu. Daca vor continua cu stresul la maxim, asta le va veni de hac.

Articolul continua dupa recomandari

Probleme cu banii pentru nativii Leu. Le-a mers excelent o vreme, insa urmeaza cateva zile cam sumbre in plan financiar.

Fecioarele asteapta o invitatie sau un raspuns important pentru starea financiara, din partea unui sef sau a unui partener de afaceri.

Balanţele vor sa se imparta in toate directiile, sa faca de toate si abia vor reusi sa duca ceva la capat. Au nevoie de putin mai multa organizare.

Scorpionii pot sarbatori o reusita. Sunt foarte multumiti de niste rezultate la serviciu sau in afaceri, iar asta ii tine cu zambetul pe buze toata ziua.

Săgetătorii cauta liniste, prefera chiar sa munceasca de unii singuri, nu este o zi benefica in ce priveste comunicarea pentru ei.

Dragi Capricorni, nici sa nu va treaca prin gand sa trisati astazi la serviciu. Altfel astrele prevad chiar o demitere daca veti fi prinsi.

Văesătorii primesc sfaturi valoaroase legate de afaceri si e musai sa le puna in aplicare cat mai rapid, altfel, o ocazie le va scapa printre degete.

Peştii se numara printre norocosii zodiacului la bani astazi. Nu duc lipsa de nimic, iar astrele par sa tina cu ei si in perioada urmatoare.

Berbecii sunt astazi nativii care vad binele in orice situatie negativa, iar aceasta atitudine le este benefica atat lor, cat si celor din jur,

Pe Tauri ii bate de ceva timp gandul sa isi deschida o afacere, iar astazi ar putea fi ziua perfecta pentru discutii si negocieri in acest sens.