Berbecii au astazi o problema cu asumarea faptelor. Fac mici greseli la locul de munca si incearca sa dea vina pe altcineva.

Taurii, în schimb. au noroc în afaceri. Nu este vorba neapărat de bani, ci de semnarea unui contract important, care să le asigure venituri pe viitor.

Articolul continua dupa recomandari

Succesul necesită riscuri şi investiţii, iar Gemenii ştiu asta foarte bine. Aşa că, pot investi aproape tot ce au într-o idee în care cred foarte tare.

Racii îşi pot descoperi o latură artistică, o înclinaţie care să îi fascineze şi să îi facă să îşi doreasca să o fructifice.

Noutăţile din plan sentimental îi pot acapara pe nativii Leu atât de tare, încât să le ia cu totul gândul de la muncă sau de la afaceri, lucruri de care nu vor să audă.

Nativii Fecioară sunt tentaţi să rămână la un job care le oferă confort şi stabilitate, deşi nu asta este ceea ce îşi doresc ei. Riscă astfel să irosească timp preţios.

Balanţele sunt puse pe treabă astăzi, însă nu şi foarte comunicative cu cei din jur. Vor să facă totul numai după cum cred ei.

Scorpionii sunt decişi să facă o schimbare importantă în carieră, însă astrele spun că nu este cea mai bună zi pentru demisii, reorientări în carieră sau alte planhuri măreţe.

Dragi Capricorni aţi putea fi mai empatici cu cei din jur, fără să vă mai enervaţi din orice fleac. Nu toţi s-au născut învăţaţi.

Vărsătorii pot fi în centrul atenţiei la un eveniment, unde să vorbească pe o scenă, să ţină un curs sau o conferinţă. Despre orice ar fi vorba, se anunţă un succes.

Peştii stârnesc invidii la locul de muncă, după ce au avut parte de curând de o reuşită la care foarte mulţi tânjeau.