Astrele le recomanda Berbecilor sa fie mai rezervati in privinta confesiunilor printre colegii de la serviciu, pentru ca nu toti ii vad cu ochi buni.

Daca vor continua in acelasi ritm, Taurii isi pot atinge obiectivele profesionale, insa, inante de asta, ar putea lua in calcul o reincarcare a bateriilor.

Articolul continua dupa recomandari

Dragi Gemeni, daca jobul pe care il aveti nu va mai aduce multumire si nu credeti ca sunteti apreciat, cea mai buna idee este o reorientare in cariera.

Chiar daca nu au avut rezultate foarte bune la serviciu recent, Racii raman optimisti, pentru ca isi cunosc capacitatile si stiu ca pot mai mult.

Putin mai multa prudenta in afaceri, dragi Lei, daca nu vreti sa pierdeti sume foarte mari de bani. Impulsivitatea in decizii va poate pune capac.

Pentru Fecioare, in schimb, succesul in afaceri este garantat astazi, asa ca, dragi nativi, nu va sfiiti sa mergeti inainte cu planurile indraznete.

O volum foarte mare de munca si stresul continuu ii pot face pe nativii Balanţă sa devina foarte irascibili cu cei din jurul lor.

Sarcinile care implica foarte multa responsabilitate nu sunt recomandate astazi pentru Scorpioni, pentru ca ar putea omite lucruri importante.

Nu acelasi lucru le rezerva astrele si Săgetătorilor, care, dimpotriva, sunt sfatuiti sa se implice in cat mai multe activitati la serviciu.

Capricornii pot cheltui o suma mare de bani pe niste facturi pe care le-au tot amanat pana acum si care ii cam fac sa stranga cureaua.

Si Vărsătorii vor cheltui astazi ceva bani, insa cu folos. Isi pot cumpara un bun sau chiar sa schimbe locuinta.

Daca nu va tineti de promisiunile facute sefilor sau partenerilor de afaceri, dragi Peşti, riscati sa va alegeti o eticheta deloc prielnica.