Nu sunt foarte împăcaţi cu veştile în dragoste, însă Balanţele câştigă astăzi succes în plan financiar. Un cadou pentru sărbătoriţi sau un mic câştig le poate face ziua mai frumoasă.

Scorpionii sunt gata gata să renunţe la un proiect în care au depus mult suflet şi timp, pentru că simt că nu mai au energie. Nimic mai greşit, dragi nativi. Adunaţi-vă puterile şi mergeţi înainte!

Articolul continua dupa recomandari

Se apropie o ocazie unică în carieră pentru Săgetători, spun astrele. Trebuie să stea cu ochii în 4, să fie mai curajoşi şi să ceară ce îşi doresc!

Capricornii parcă muncesc mecanic astăzi. Nu prea le stă gândul la responsabilităţile de la muncă. Nişte dileme în plan sentimental le acaparează toată atenţia.

Mare atenţie la cum vă planificaţi cheltuielile, dragi Vărsători! Poate bugetul este unul generos acum, însă dacă veţi arunca cu bani în stânga şi-n drepta, nici nu veţi şti când rămâneţi cu portofelul gol!

Pentru Peşti este o zi numai bună să tragă linie şi să îşi dea seama ce vor să facă de acum încolo, pe ce drum vor să păşească în plan profesional.

Dacă vor să fie luaţi în seamă, Berbecii trebuie să dea dovadă de mai multă responsabilitate. Lipsa de interes le poate pune o etichetă nefavorabilă.

Taurii au parte de o zi liniştită la serviciu. Au totul sub control, nimic nu le poate strica starea de bine.

Mai multă atenţie la sănătate, dragi Gemeni, dacă doriţi să duceţi la bun sfârşit ce v-aţi propus anul acesta.

Chiar dacă au o mulţime de lucruri de făcut, Racilor le stă gândul numai la planificarea unui eveniment important, a unei petreceri aniversare, sau poate chiar a unei călătorii.

Dragi Lei, dacă vă veţi pierde prea mult timp gândindu-vă de ce aţi suferit un mic eşec în afaceri, nu veţi ieşi din impas. Treceţi peste nereuşită şi încercaţi din nou!

Iar Fecioarele se numără printre favoriţii astrelor în ce priveşte planul profesional astăzi. Şi merită asta, pentru pasiunea şi devotamentul pe care le au faţă de ceea ce fac.