Fara chef de munca. Asa vor incepe nativii zodiei Sagetator ziua de Marti. Se pare ca vacanta de sarbatori i-a obosit teribil si tot mai au nevoie de cateva zile pentru a se pune pe picioare!

Capricornii ar putea avea parte de o zi dificilă cu numeroase probleme de rezolvat la locul de muncă dar şi acasă.

Articolul continua dupa recomandari

Dragi Vărsători este un moment bun pentru a vă ocupa de problemele persoanelor mai în vârstă din familie. Însă aveţi grijă să vă respectaţi promisiunile!

Astăzi Peştii au contact cu persoane importante care contribuie la reuşita unei afaceri. Munca depusă în ultima perioadă începe să dea roade.

Berbecii au idei bune care merită să fie puse în practică. Pentru a realiza ceea ce şi-au propus, trebuie să depună eforturi susţinute.

Taurii descoperă o nouă pasiune şi sunt foarte încântaţi. Pe langă faptul că sunt relaxanţi,ei vor lua în calcul şi varianta de a câştiga nişte bani din asta.

Gemeni au capacitatea de a se adapta cu uşurinţă unor situaţii noi şi să ia decizii inspirate.Se vor ocupa de probleme serioase de afaceri sau ale familiei.

Racii ar trebui sa ia în serios expresia "graba strică treaba" şi să lucreze cu răbdare la proiectele profesionale.

Dragi Lei, aveţi ocazia să mergeţi într-o excursie cu prietenii. Nu vă mai gândiţi la cheltuielile pe care le presupune calatoria! Meritaţi să vă relaxaţi.

Dragi Fecioare calculaţi foarte bine cum staţi cu economiile pe care le mai aveţi, pentru că vă pregătiţi de concediu şi o să aveţi nevoie de resurse destul de mari.

Balanţele îşi vor dedica întreaga zi unei acţiuni în urma căreia există şanse mari să primească o sumă de bani.

Scorpionii vor spune ca cei din jur şi vor acţiona aşa cum gândesc. În acest fel, vor avea o zi liniştită, fără tensiuni.

Iar Săgetătorii NU se pot lăuda cu un chef nemaipomenit de muncă, se vor mobiliza cu greu, însă vor reuşi să se descurce onorabil.