Balanţele sunt astazi unii dintre cei mai. echilibrati nativi. Inainte de a lua o decizie, cantaresc foarte bine toate avantajele si dezavantajele, sa nu cumva sa faca un pas gresit.

Scorpionii par tot mai hotarati sa isi schimbe viata la 180 de grade! Si in dragoste si in cariera, acesti nativi vor musai sa paseasca pe un nou drum.

Articolul continua dupa recomandari

Schimbari prevad astrele si pentru Săgetători! Si ei isi doresc foarte mult sa scape de o povara la serviciu iar daca vor reusi asta, depinde numai si numai de nivelul de implicare.

Pentru Capricorni, in schimb, lucrurile sunt si raman pe linia de plutire, nu se intrevad evenimente deosebite, insa nici ei nu isi doresc prea tare ceva nou in viata lor.

Vărsătorii sunt printre norocosii zodiacului in plan profesional, ceva mai multa determinare le recomanda astrele si, daca reusesc sa isi gaseasca motivatia, vin si banii negresit.

Peştii fac o mare greseala in parcursul lor profesional si anume aceea ca tot asteapta ajutor din toate partile. Nimeni nu este obligat sa va intinda mana, dragi nativi si puteti risca chiar sa vi se atraga atentia din aceasta cauza.

Berbecii se surprind parca si pe ei insisi cu altruismul de care dau dovada astazi. Sunt dispusi sa dea o mana de ajutor oricui, lucru mai putin obisnuit pentru ei.

Au tot avut parte de distractie, petreceri, voie buna daaar, Taurii stiu cand e momentul sa lase deoparte toate astea, iar echilibrul de care dau dovada le aduce multe beneficii.

Gemenii s-ar putea sa simta ceva presiune din partea sefilor, iar faptul ca se simt supravegheati nu ii motiveaza, ci, dimpotriva, ii cam inhiba.

Se anunta un inceput de saptamana agitat pentru Raci, cu o multime de lucruri de facut dar si cu sanse foarte mari sa semneze un contract foarte avantajos.

Nativii Leu simt ca asteptarea de a fi promovati la serviciu ar trebui sa ia sfarsit. Pun piciorul in prag si isi cer drepturile.

Zi de luni la foc continuu si pentru Fecioare! Ar putea fi nevoite sa munceasa dublu zilele acestea, dupa ce au lasat pe ultima suta de metri niste sarcini la locul de munca.