Gemenii trebuie sa invete sa lucreze in echipa si sa ia in seama si opiniile colegilor, chiar daca isi fac treaba mai eficient de unii singuri.

Daca reusiti sa va organizati, sa puneti la punct un start, un proiect in care va implicati va va aduce castiguri nesperate, dragi nativi Rac.

Articolul continua dupa recomandari

Fiecare pasare pe limba ei piere, dar nici Leii nu sunt scutiti de esecuri tocmai din cauza lor, asa ca ar face bine sa invete din greseli, in loc sa caute vinovati.

O zi cu decizii importante pentru Fecioare. Acesti nativi pot fi constransi si presati de timp sa ia pe loc o hotarare la serviciu.

O popularitate crescuta pentru Balanţe la locul de munca sau in afaceri. O reusita recenta ii face sa creasca mult in ochii celorlalti.

Scorpionii nu au niciun impuls astazi sa miste un deget. Aproape ca evita tot ce li se cere sa faca, ba mai mult, lasa responsabilitatile lor in seama altora.

Se apropie weekendul, insa pentru Săgetători nu este nici pe departe sfarsitul saptamanii. Au o multime de lucruri de facut si e musai sa se imparta in mai multe directii.

Un angajament pe termen lung ii asteapta pe Capricorni. Este vorba de un nou inceput in cariera, ceva ce presupune mult mai multa munca decat pana acum.

Seara va va gasi intr-un rasfat pe cinste, insa pana atunci, dragi nativi Vărsător, faceti bine si duceti pana la capat un lucru pe care l-ati amanat, chiar daca nu va face vreo placere.

Ca vor, ca nu vor, Peştii se vad cumva obligati sa paraseasca zona lor de confort, iar asta le va aduce garantat o multime de suprize.

Berbecii sunt sfatuiti de astrologi sa acorde putin mai multa atentie sarcinilor la serviciu, chiar daca weekendul bate la usa, ca sa nu fie catalogati ca fiind superficiali.

Chiar daca cineva incearca sa va puna obstacole dupa o masca de prieten, dragi Tauri, nu va pierdeti cu firea, ci tratati in gluma incercarea acestuia de a va sabota.