O confruntare aprinsa prevad astrele pentru Peşti la locul de munca. Este foarte posibil sa aiba o cearta de proportii cu un superior.

Capricornii trebuie sa fie foarte atenti cui destainuie niste probleme avut la locul de munca, pentru ca cineva s-ar putea bucura de nereusita lor.

Articolul continua dupa recomandari

Chiar daca au dreptate intr-o neintelegere in afaceri sau la locul de munca, Vărsătorii ar face mai bine sa lase de la ei si sa nu starneasca un scandal.

O confruntare aprinsa prevad astrele pentru Peşti la locul de munca. Este foarte posibil sa aiba o cearta de proportii cu un superior.

Berbecii lucreaza cel mai bine de unii singuri si asta vor face de acum incolo. Munca in echipa nu ii avantajeaza si nici nu colaboreaza prea bine cu ceilalti.

Este sfarsit de saptamana, asa ca Taurii simt nevoia de cateva momente de respiro. Parca nu sunt pregatiti sa o ia de la capat, asa ca mai multa atentie la odihna, spun astrele.

Gemenii nu sunt cei mai productivi sau eficienti nativi, insa se bazeaza pe alte avantaje, precum farmecul personal, care ii va ajuta mult mai mult la serviciu in aceasta perioada.

Racii sunt ca un magnet astazi pentru coechipierii lor. Aduc voia buna si zambetul in orice ar face.

Leii au un usor sentiment ca ceva nu este in regula la locul de munca. Astrele ii sfatuiesc sa ia lucrurile mai usor si sa nu se mai consume.

Nativii Fecioară sunt tentati sa renunte la un plan pentru care au muncit mult. Drumul anevoios pe care il vad in fata ii cam sperie. Mai mult curaj, va recomanda astrele.

O mica dezamagire in plan personal le poate strica ziua si la serviciu Balantelor. Astrele va indeamna sa lasati acasa problemele, pentru ca nu e loc de nostalgii dava va doriti succesul.

Scorpionii parca nu mai stiu sa se opreasca din cheltuieli. Si au astrele de partea lor in plan financiar, asa ca pot arunca cu bani in continuare.

Săgetorii sunt deranjati de prezenta unei persoane si tind sa lase balta planurile la seriviciu pentru astazi. O decizie benefica ar fi sa faca abstractie de tot ce nu le este pe plac.