Vărsătorii au o agenda foarte incarcata si nu stiu cu ce sa inceapa mai intai, insa cu putina organizare vor reusi sa faca macar cate un pic din toate.

Peştii dau dovada de loialitate intr-o situatie mai delicata la serviciu. Chiar daca imaginea lor este in pericol, tin partea unui coleg intrat intr-o incurcatura.

Articolul continua dupa recomandari

Chiar daca ei viseaza marea cu sarea, Berbecii sunt sfatuiti sa se concentreze mai degraba sa duca la bun sfarsit lucrurile pe care le au de facut in prezent, apoi sa se gandeasca ce vor face mai departe.

Dragi Tauri, nu dati atentie rautatilor din jur la locul de munca. Fie ca faceti sau nu ceva gresit, cei din jur vor avea mereu ceva de obiectat, asa ca nu va consumati energia cu discutii inutile.

Gemenii par ca au ajuns la un nivel satisfacator in plan profesional, asa ca isi permit sa isi ia cateva momente de respiro si sa se retraga din agitatie.

Racii se folosesc de maiestria lor in arta conversatiei. pentru a manipula o persoana sa ii ajute sa ajunga unde vor. Sunt vicleni si stiu sa foloseasca asta in avantajul lor.

Leii au incheiat saptamana de munca fructuos si foarte multumiti de ceea ce au obtinut. Weekendul este un prilej perfect sa se si relaxeze, pentru a-si reincarca bateriile.

Ceva ii supara pe nativii Fecioară la locul de munca, parca nu se simt in largul lor in preajma unui coleg de munca. Au o intuitie foarte ascutita, asa ca vor cu tot pretul sa il tina la distanta.

O oportunitate in cariera li se iveste Balanţelor de unde nici nu se asteptau. Nu stau prea mult pe ganduri si chiar sunt sanse sa raspunda pe loc provocarii.

O decizie pe care au luat-o in trecut se dovedeste astazi a fi o idee excelenta pentru Scorpioni. De aici, nu mai este decat un pas pana la o reusita profesionala semnificativa.

Săgetătorii isi doresc foarte tare sa iasa din zona de confort in care au intrat, asa ca pun la cale un plan pentru a atinge noi obiective in parcusul lor profesional.

Capricornii nici nu vor sa auda astazi cuvantul "munca". Au cu totul alte planuri, vor sa se rupa cu totul de responsabilitati si de sarcini, iar doza lor de nebunie este tot ce au nevoie.