Varasatorii se pregătesc de o nouă etapă în carieră, cu foarte mare potențial de viitor și câștig financiar. Peştii risca sa fie mustrati de un superior daca nu reusesc sa se concentreze suficient. Au mintea in cu totul alt loc astazi, nicidecum la sarcinile de serviciu.

Berbecii sunt descurajati de o persoana mai in varsta. Sunt intimidati de sfaturile acesteia si gata sa lase balta ceea ce isi doresc sa faca. Astrele ii sfatuiesc sa se gandeasca de doua ori.

Articolul continua dupa recomandari

Zile cu multe planuri duse la bun sfarsit ii asteapta pe Tauri. Rasplata eforturilor lor din ultima vreme este pe cale sa le umple buzunarele.

Nativii Gemeni nici nu vor sa auda de munca, cat timp este inca weekend. Pun planurile pe locul doi, astazi este vorba doar de relaxare si distractie.

O zi productiva astazi pentru Raci. Vor numaidecat sa termine odata un proiect care le-a creat mult stres.

Leii se confrunta cu o situatie de criza, insa acesti nativi au mereu un as in maneca si vor iesi nesifonati.

Planuri marete in cariera pentru nativii Fecioară. Astrele ii sfatuiesc totusi sa isi tina ideile secrete, fara sa ceara prea multe sfaturi.

Balanţele isi fac treaba tot mai bine la locul de munca, iar sansele sa obtina un post ravnit de mai multi colegi cresc tot mai mult.

Norocul la bani se tine scai de Scorpioni. Au toate sansele sa obtina o suma de bani care sa le rezolve o multime de probleme.

Săgetătorii vor doar sa stea in compania prietenilor, a familiei, sa calatoreasca si sa isi incarce bateriile pentru o noua saptamana. Si acestor nativi s-ar putea sa le surada norocul la bani.

Capricornii au atat de multa energie incat parca abia incep saptamana. Se implica in multe proiecte si reusesc sa faca ata cu brio la tot.