Zodiac carieră și bani 19 februarie 2019. Pestii vor o schimbare in viata lor. Este posibil sa inceapa o scoala, acolo unde vor putea capata experieta, dar pot castiga si niste bani frumosi daca isi vor incerca norocul la un job in strainatate.

Berbecii sunt interesati de o noua afacere, poate fi in paralel cu locul actual de munca. Se pot asocia cu niste oameni care vor munci la fel de serios ca si ei.

Articolul continua dupa recomandari

Taurii vor putea legaliza un act, o situatie si astfel vor rezolva multe alte lucruri care ii tineau pe loc de ceva vreme.

Gemenii ar putea primi niste bani sau cateva zile libere drept rasplata pentru o reusita la serviciu.

Dragi Raci este posibil sa rezolvati o problema financiara, sa incasati niste bani, sa prelungiti un contract ca sa aveti in continuare asigurat acest aspect.

Leii pot fi cooptati intr-o activitate care sa ii aduca in centrul atentiei si de-aici se pot ivi noi oportunitati din punct de vedere profesional.

Fecioarele vor renegocia un contract pentru a obtine o serie de avantaje, de care au fost private si fara de care n-ar mai fi dispuse sa munceasca.

Pentru nativii zodiei Balanta se anunta un castig! Vor face niste achizitii, fie si in rate, depinde si de buget, dar si de prioritatile din aceasta perioada.

Dragi Scorpioni, astazi va pot intra ceva bani in cont, atat de la serviciu, cat si din particular si sa acoperiti cu ei toate cheltuielile casei.

Dragi Sagetatori s-ar putea sa faceti o investitie si o sa scoateti banii din cont, sa profitati de o ocazie cu care nu va-ntalniti prea des si veti face o alegere buna.

Capricornii vor fi mai cumpatati cu cheltuielile si poate vor reusi chiar sa puna niste bani deoparte.

Iar Varsatorii isi vor face planuri legate de casa, de familie si se vor consulta cu cei dragi, pentru a fixa un buget de cheltuiala.