Balanţele finalizează un proiect la care lucrează de mult, iar asta vă va ajuta în relaţia cu persoana iubită, dacă aţi neglijat-o în ultima perioadă.

Scorpionii pot fi irascibili din cauza unui eşec pe plan profesional. Analizaţi cu atenţie greşelile voastre şi nu vă descărcaţi nervii pe cei dragi.

Articolul continua dupa recomandari

Pentru nativii Săgetător este ziua perfectă în care să se relaxeze. Dacă în timpul săptămânii sunteţi preocupat doar de carieră, duminica ar trebui să o dedicaţi partenerului de viaţă.

Capricornii tind să fie impulsivi astăzi, iar asta îi poate costa o prietenie sau o colaborare. Alegeţi cu grijă cuvintele folosite şi fiţi indulgenţi.

Nativii Vărsător vor petrece această zi alături de prieteni, iar în a doua parte a zilei persoana iubită vă poate surprinde cu o cină romantică. Lucrurile ar putea decurge excelent dacă nu aduceţi în discuţie problemele legate de job.

Nu este ziua potrivită în care Peştii să îşi planifice întâlniri de afaceri. Pot apărea evenimente neprevăzute din cauza cărora nu veţi putea respecta programul.

Berbecii nu prea îşi doresc să discute cu nimeni astăzi, iar relaţiile cu cei din jur, mai ales cu persoana iubită, pot avea de suferit dacă refuzaţi comunicarea.

O călătorie sau o excursie se află pe ordinea de zi a Taurilor. Dacă plecaţi alături de familie, fiţi organizaţi şi nu evitaţi să verificaţi de două ori dacă aveţi actele necesare la dumneavoastră.

Gemenii sunt foarte bine aspectaţi pe plan familial, iar asta le oferă energie şi inspiraţie pentru sarcinile de la serviciu. Încercaţi totuşi să nu lăsaţi pe ultima sută de metri proiectele importante.

Nativii Rac pot avea probleme de sănătate aşa că cel mai bine este să nu vă aventuraţi şi să rămâneţi acasă. O carte bună şi un ceai pot face minuni.

Leii se stresează prea mult cu problemele de la serviciu. Acordaţi mai mult timp odihnei, iar săptămâna viitoare ar putea să fie mult mai productivă.

Fecioarele petrec alături de familie. Este posibil să renunţaţi la un concert sau o petrecere, însă momentele petrecute alături de cei dragi vă oferă mai multă energie decât aţi crede.