Gemenii îi fac tot felul de promisiuni persoanei iubite, pe care însă nici ei nu le cred. Ar face bine să îşi revizuiască planurile şi să fie puţin mai raţionali.

Racii se pot avânta cu capul înainte într-o poveste cu o persoană despre care nu ştiu mai nimic, însă care aproape că le dă lumea peste cap.

Articolul continua dupa recomandari

Mare atenţie la sănătate astăzi, dragi nativi Leu, pentru că v-aţi cam neglijat în ultima perioadă, iar excesele îşi spun cuvântul.

Nativii Fecioară sunt puţini egocentrişti astăzi, însă au tot dreptul să îşi ia o zi numai pentru ei, în care să nu îi intereseze de nimic din jur.

Un secret din familie le poate tulbura puţin liniştea Balanţelor. Trebuie să înţeleagă însă că faptele deja consumate nu mai pot fi schimbate.

Scorpionii se pot bucura de o vizită surpriză a unei persoane foarte dragi care le-a lipsit şi care poate veni cu o veste de mare impact.

Săgetătorii decid să le răspundă celor din jur cu acelaşi tratament pe care îl primesc ei. Şi e o decizie foarte bună, care le va arăta lângă ce persoane să rămână.

Capricornii pot trăi o stare de confuzie cu privire la cineva nou în viaţa lor. Nu înţeleg semnalele transmise de aceasta, iar încercarea de a o face îi ţine pe jar.

Vărsătorii decid să elimine din viaţa lor orice element nociv, care le dă o stare negativă sau care îi ţine pe loc, iar asta le va aduce mari avantaje pe viitor.

Dragi Peşti, o persoană pe care o credeţi apropiată nu are cele mai bune intenţii cu voi, aşa că fiţi cu ochii în patru la cei care vă oferă necondiţionat ajutorul.

Berbecii ar putea lua o decizie care să rănească persoana iubită sau pe cei dragi lor şi să fie acuzaţi ca sunt foarte egoişti.

Iar Taurii sunt numai un zâmbet şi cu capul în nori de dimineaţă până seara. De vină ar putea fi un joc de cuvinte, un mic flirt cu cineva din anturajul lor.