Peştii simt o foame de afectiune, de apropiere, de implinire alaturi de un partener. Iar daca vor privi cu atentie in jurul lor, vor vedea ca persoana potrivita este langa ei deja de multa vreme.

Dragi Berbeci, astrele va sfatuiesc sa luati o pauza de la activitati si sa nu va treaca prin gand sa plecati intr-o calatorie astazi. Evitati efortul cat de mult puteti.

Articolul continua dupa recomandari

Vesti mai bune au astrele in schimb, pentru Tauri. Acesti nativi chiar sunt incurajati sa plece intr-o aventura alaturi de persoana iubita sau de prieteni.

Nativii Gemeni sunt sfatuiti sa dea dovada de putin mai multa empatie. Sa nu ii judece pe cei care le gresesc ci sa incerce sa se puna in locul lor pentru a-si da seama de ce au facut-o.

Nativii Rac care nu si-au gasit jumatatea au mari sanse in aceasta perioada sa intalneasa o persoana foarte speciala. Sunt incurajati chiar sa preia ei intitiativa daca cineva le atrage atentia.

Putin mai multa diplomatie, mai multa atentie la cuvinte astazi, dragi Lei, pentru ca niste vorbe spuse la intamplare ar putea rani persoane foarte dragi voua.

Romantism, iubire si multa caldura sunt cuvintele cheie astazi pentru Fecioare. Linistea sufleteasca isi face in sfarsit loc in viata lor.

Dileme existentiale pentru Balanţe! Acesti nativi incep sa caute raspunsuri la tot felul de intrebari legate de ei insisi.

Scorpionii s-ar putea trezi intr-un triunghi amoros, unde sa incerce sa ii demonstreze celui pe care il iubesc ca ei sunt mai buni decat. terte persoane.

Emotii puternice pentru Săgetători. Se trezesc fara sa aiba habar cum, intr-o poveste care ii tine cu sufletul la gura si ii provoaca la fiecare pas.

O surpriza uriasa si pentru Capricorni. O marturisire din partea persoanei iubite ii poate coplesi pe loc.

Dragi Vărsători, sunteti sfatuiti sa nu actionati la cald astazi in nicio situatie. Va puteti trezi intr-o problema care sa necesite mult timp de gandire si calm.