Taurii n-ar trebui să-şi facă un program pentru astăzi. Astrele indică apariţia unor probleme neprevăzute. Important e că ziua se va încheia cu bine. 

Gemenii vor fi cu ochii pe starea de sănătate astăzi. Au muncit enorm în ultima perioadă şi au început să se resimtă.

Articolul continua dupa recomandari

Racii au tendinţa de a rosti anumite cuvinte fără să se gândească de două ori înainte. În acest fel, nu reuşesc decât să se pună într-o lumină nefavorabilă. 

Leii se simt foarte bine astăzi în pielea lor şi vor reuşi să le însenineze şi celor din jur ziua. Dacă aveţi vreun amic în această zodie n-ar fi rău să-i daţi un telefon.

O zi perfectă pentru nativii zodiei Fecioară. Îşi petrec timpul liber cu familia, pregătesc felurile preferate de mâncare şi stau la poveşti împreună.

Şi Balanţele vor avea o zi plină de amuzament. Se vor distra de minune cu prietenii sau cu rudele.

Planetele s-au aliniat favorabil pentru nativii zodiei Scorpion, mai ales din punct de vedere amoros. Astăzi vor simţi cu siguranţă că dragostea pluteşte în aer.

Săgetătorii nu se vor implica în activităţile de astăzi. Starea de oboseală îi va împiedica să realizeze lucrurile propuse.

Cuvântul cheie pentru Capricorni este echilibru. Este momentul să renunţe la viaţa sedentară pe care au avut-o până acum, să lase deoparte excesele şi să se apuce de sport.

Vărsătorii se gândesc să facă ceva schimbări legate de decor în ceea ce priveşte căminul conjugal. Partenerul de viaţă va aprecia această iniţiativă. 

Peştii  au şanse mari să-şi găsească jumătatea. Iar cei care au deja un partener ar putea să-şi oficializeze relaţia

Iar Berbecii vor reuşi să pună astăzi nişte bani deoparte. Puţin le pasă că apropiaţii îi vor considera zgârciţi. Şi bine fac. Se anunţă zile negre în viitorul apropiat.