Taurii îşi pot descoperi înclinaţia către artă şi să fie chiar îndemânatici în noul hobby, iar asta să le răpească tot timpul liber pe care îl au.

Gemenii hotărăsc să facă o schimbare la propria persoană. Vor să îşi dezvolte abilităţile de a-i înţelege şi pe ceilalţi şi să nu se mai pună mereu pe primul loc.

Articolul continua dupa recomandari

În viaţa Racilor, astrele prevăd o împăcare. Fie vorbim de o relaţie amoroasă, fie de una de prietenie strânsă.

Optimismul şi starea de bine a Leilor sunt astăzi molipsitoare. În ciuda unor evenimente cam neplăcute în viaţa lor, nu le va lipsi zâmbetul pe buze.

Şi Fecioarele debordează astăzi de energie pozitivă, este posibil să vorbim de ceva planuri de călătorie într-o destinaţie mult visată.

Balanţele trebuie să profite de cele câteva zile libere pe care le au ca să îşi reîncarce bateriile, pentru că eforturile din ultima vreme îşi spun cuvântul.

Din entuziasm, nativii Scorpion se grăbesc să divulge un secret, o surpriză, lucru ce le va atrage reproşurile celorlalţi.

Zi foarte bună în plan personal pentru Săgetători. În sfârşit, găsesc ceva timp şi pentru relaxare, iar prezenţa lor la un eveniment va fi remarcată de o persoană foarte interesantă.

Capricornii parcă vor să recupereze în plan sentimental tot ce au pierdut până acum. Nu se dau în lături de la discuţii şi flirturi şi pun punct imediat cum nu le convine ceva.

Vărsătorii sunt sfătuiţi să evite chiar şi cele mai mici discuţii în contradictoriu, pentru că totul ar putea escalada rapid.

Nativii Peşti trebuie să aibă mare grijă la o decizie. Astrele prevăd o mutare împreună cu persoana iubită, hotărâre care nu ar fi chiar cea mai inspirată în acest moment. 

Orgoliul i-ar putea împiedica pe Berbeci să comunice eficient cu persoana iubită, iar asta să nu facă bine deloc relaţiei lor.