Zodiac carieră şi bani, 7 ianuarie 2019. Nativii Berbec incep saptamana cu dreptul. Au mare noroc la bani, iar acest lucru ii va face sa se simta excelent!

Capricornii au de încasat nişte bani astăzi şi vor da o raită prin magazine pentru a le cumpăra celor dragi mici atenţii.

Articolul continua dupa recomandari

Dragi Vărsători astazi vă consultaţi cu familia în privinţa programului şi o să vedeţi cum împărţiţi timpul astfel încât să ajungeţi şi în vizită la cei care vă aşteaptă cu masa.

Peştii se gândesc să plece într-o vacanţă pentru a mai uita de stres şi probleme, însă parte proastă este că vor cheltui foarte mulţi bani în această perioadă.

Berbeci vor avea astrele de partea lor astăzi! Este posibil să primescă o sumă de bani şi astfel vor putea ieşi diseară cu prietenii la un suc sau de ce nu pot porni spre o pârtie de schi.

Dragi Tauri e rost de distracţie astăzi! E posibil să vă dea cineva înapoi nişte bani şi astfel puteţi organiza o ieşire cu cei mici într-un parc de distracţie.

Gemenii vor începe săptămâna cu o porţie de shopping! Dacă tot s-a dat startul reducerilor aceşti nativi nu vor să rateze ocazia.

Dragi Raci un proiect de timp liber v-ar deconecta şi v-ar introduce, poate, în alt mediu social.

Leii vor avea part de o zi extrem de aglomerată, pentru că au multe treburi de rezolvat. Partea bună este că vor fi extrem de satisfăcuţi de rezultat şi vor primi multe laude.

Dragi Fecioare va fi o zi în care veţi face un pas important în carieră. Şi acasă o să aveţi parte de momente plăcute, iar gestul unui membru al familiei vă va impresiona.

Balanţele ştiu să tacă atunci când situaţia o cere, iar acest fapt le aduce multe beneficii. Aşa se va întâmpla şi astăzi, când se vor alege cu o promovare.

Dragi Scorpioni bazaţi-vă pe intuiţie pentru că este singurul criteriu pe care îl puteţi lua în considerare în astfel de momente. Rezultatul va fi surprinzător şi realizaţi cât de important este să fiţi propriul stăpân.

Iar Săgetătorii vor fi ceva mai leneşi astăzi şi cu greu se vor mobilieaza la locul de muncă. Seara însă va fi una plină de surprize.