Zodiac carieră și bani 17 mai 2019. Mai multe zodii dau iama în pușculiță... din dragoste. Când vine vorba despre persoana iubită, niciun preț nu e prea mare!

Atenție și la oportunitățile ce se ivesc pe plan profesional. Ar putea veni ocazii unice.

Articolul continua dupa recomandari

Zodiac carieră și bani 17 mai 2019 Taur

Taurii nu au motive să se plângă din punct de vedere financiar. Banii trag la ei și le vor fi de mare ajutor pentru a pregăti partenerului de viață o surpriză.

Zodiac carieră și bani 17 mai 2019 Gemeni

Gemenii vor sparge pușculița pentru a cumpără ceva, un cadou de mare preț pentru ființă iubita, sau pentru altcineva din familie.

Zodiac carieră și bani 17 mai 2019 Rac

Și Racii vor scoate astăzi niște bani din pușculița pentru a le pregăti o surpriză celor dragi. Poate îi vor scoate la o plimbare sau la un film.

Zodiac carieră și bani 17 mai 2019 Leu

Astăzi Leii vor avea o misiune destul de grea! Sunt în căutarea cadoului perfect însă vor avea nevoie și de ajutorul cuiva pentru a ieși la liman.

Zodiac carieră și bani 17 mai 2019 Fecioară

Cine nu riscă, nu căştigă! Fecioarelor li se iveşte o oportunitate extraordinară pe plan profesional, dar sunt temătoare! Sfatul meu este: Mai mult curaj!

Zodiac carieră și bani 17 mai 2019 Balanță

Dragi Balanțe, astăzi veți întâmpină situații cu destul neprevăzut, o să revedeți niște oameni care va pot oferi un job, sau să faceți parte dintr-o echipa în care să va puneți în valoare un talent.

Zodiac carieră și bani 17 mai 2019 Scorpion

O zi plină de peripeții se anunță și pentru Scorpioni dar care se va termină cu bine. Totul are legătură cu viață personală și cu ceva ce au început acum câteva luni.

Zodiac carieră și bani 17 mai 2019 Săgetător

Dragi Săgetători evitați să cheltuiți sume mari de bani în această zi. Este posibil să pierdeți mai mult decât câștigați.

Zodiac carieră și bani 17 mai 2019 Capricorn

Este posibil că acum pe final de săptămâna nativii zodiei Capricorn să primească o suma de bani și astfel își pot petrece weekend-ul într-un loc exclusivist.

Zodiac carieră și bani 17 mai 2019 Vărsător

Dragi Vărsători primiți o invitație la un eveniment pe care nu trebuie să îl ratați. Mulți dintre cunoscuți vor merge și trebuie să fiți și voi acolo.

Zodiac carieră și bani 17 mai 2019 Pești

Peștii ar trebui să fie mai puțîn cheltuitori, nu de alta, însă, dacă o țin tot așa, vor avea mari probleme financiare.

Zodiac carieră și bani 17 mai 2019 Berbec

Iar Berbecii ar trebui să devină ceva mai serioși. Iau lucrurile prea în joacă la birou și e posibil că la urmă să nu le mai ardă de distracție.