Zodiac carieră şi bani, 10 ianuarie 2019. Desi se apropie weekend-ul nativii zodiei Rac inca mai au chef de munca. Acesti nativi isi dau silinta sa faca totul ca la carte! 

Capricornii vor jongla astăzi cu banii. Vor plăti facturi dar tot o să le mai rămână şi pentru o ieşire cu familia sau cu prietenii în oraş.

Articolul continua dupa recomandari

Vărsătorilor le-au mai rămas nişte lucruri nerezolvate, de luna trecută şi astăzi s-au hotărât să le rezolve pentru a scăpa rapid de toate restanţele.

Astăzi Peştii se vor ocupa de casă, de înlocuirea unor obiecte deteriorate cu altele noi sau poate vor mobila o încăpere, dacă nu toată casa.

Berbecii vor primi nişte bani pe care îi aşteptau de ceva vreme, aşadar vor pune în aplicare un plan de excursie.

Taurii vor avea mai multe obiective de atins în decursul acestor zile şi cum starea de spirit e una deosebită, vor obţine tot ceea ce şi-au propus.

Pentru Gemeni ziua de joi poate aduce schimbări benefice pentru ei, dar asta doar dacă sunt atenţi la tot ceea ce se întâmplă în jur şi vor acţiona rapid. De data aceasta norocul şi-l vor face singuri.

Va fi o zi de vis pentru Raci la locul de muncă. Sunt optimişti, energici, plini de idei şi nu se tem să-şi asume responsabilităţi noi.

Leii sunt siguri de ceea ce vor şi o spun cu voce tare. Astăzi dau dovadă de mult curaj şi îşi vor impune cu suces punctele de vedere.

Fecioarele vor primi o propunere care nu este pe placul lor. O vor refuza cu eleganţă, dar totul va căpata o formă amuzantă de care îşi vor aminti cu drag.

Strategia pe care au pregătit-o Balanţele în ultima perioadă începe să dea roade astăzi. Un motiv numai bun pentru a sărbători.

Este posibil ca Scorpionii să participe astăzi la un eveniment de grup, probabil un curs sau o

Iar Săgetătorii vor fi cam nostalgici astăzi şi cu greu vor reuşi să iasă din această stare. La locul de muncă nu se vor implica aşa cum ar trebui şi e posibil să primească reprosuri.