Peştii ar putea pleca intr-o scurta calatorie in interes de serviciu, un drum ce pare sa le aduca mai multe avantaje decat ar spera ei.

Vărsătorii sunt foarte fermi in privinta deciziilor in cariera astazi. Pun conditii, spun hotarat ce vor si asteapta pe loc lamuriri.

Articolul continua dupa recomandari

Peştii ar putea pleca intr-o scurta calatorie in interes de serviciu, un drum ce pare sa le aduca mai multe avantaje decat ar spera ei.

Berbecii sunt cheltuitorii zodiacului! Isi fac ce moft doresc si au de unde, pentru ca astrele ii favorizeaza in plan financiar de ceva timp.

Nimic nu le poate strica astazi dispozitia Taurilor, nici macar micile sarcini de la serviciu. Sunt eficienti si termina totul la timp, asa ca au timp si pentru ei insisi.

Dragi Gemeni, daca ati pandit vreo ocazie sa stati de vorba cu un superior pentru a obtine o alta pozitie sau o majorare de salariu, ei bine, acum este momentul, spun astrele!

Parca toate le merg ca pe roate Racilor. Si in dragoste, si in cariera. Au parte de reusite dupa reusite, lucru ce ii ridica mult in ochii celorlalti care incep sa ii dea drept exemplu.

Leii sunt sfatuiti sa nu se increada in vorbele unui partener de afaceri, ori coleg de munca, pentru ca ar fi vorba de o persoana care abia asteapta sa le afle planurile, ca sa stie unde sa ii atace.

Un ajutor oferit in trecut li se intoarce Fecioarelor chiar cand aveau mai mare nevoie. Coincidenta ii va tine cu zambetul pe buze toata ziua.

Balanţele se mentin la inaltime in cariera. Sunt gata gata sa faca un pas catre o noua etapa in viata lor profesionala, iar drumul ales se anunta a fi unul de succes.

Orice ar fi, dragi Scorpioni, oricat de mult v-ar placea un lucru, stati cam prost cu banii dupa ce ati cheltuit pe tot felul de lucruri, iar acum nici prin gand nu va mai trec cumparaturile.

Săgetătorii prefera astazi sa lucreze de unii singuri, si nu in echipa. Acesti nativi se descurca mai bine pe cont propriu.

O zi perfect pentru trasarea noilor planuri in cariera Capricornilor. Astrele tin cu ei inca de la inceputul anului, doar putina organizare le lipseste pentru a elimina orice obstacol.