Zodiac 8 decembrie 2018. Capricornii ar putea lua parte la un eveniment unde sa capteze toată atenţia celor din jur. Cu astrele de partea lor, pot face negreşit o cucerire.

SAGETATORII cauta sa se implice in tot mai multe activitati care sa le mai ia gandul de la stresul de zi cu zi. Pot merge la dans, la teatru, sau doar sa petreaca momente in doi.

Articolul continua dupa recomandari

CAPRICORNII pot merge la un eveniment, o petrecere unde să îi eclipseze pe toţi ceilalţi. Cu astrele de partea lor in plan sentimental, au mari sanse sa se remarce în faţa unei persoane de sex opus.

VARSATORII nu trebuie sa puna la suflet niste gesturi mai. nepotrivite ale persoanei iubite. Astrele prevad mici discutii aprinse cu partenerul.

O zi prielnica pentru planuri de viitor in cazul PESTILOR. Ar putea fi vorba de o schimbare de locuinta, poate chiar o mutare impreuna cu persoana iubita.

BERBECII abia au asteptat weekend-ul pentru a petrece clipe in doi sau in familie. Au parte de o zi in care sunt inconjurati de multa caldura si afectiune.

TAURII isi pot calca pe inima, pentru a deschide o discutie intima cu cineva drag. Nu prea le stau in fire maturisirile siropoase, dar simt nevoia sa faca o exceptie.

GEMENII se pot simti usor intimidati de cineva nou cunoscut. O persoana le cam intra pe sub piele, iar asta ii va face putin vulnerabili. Astrele prevad chiar un inceput de idila.

RACII sunt astazi nelinistiti si parca nu gasesc o explicatie pentru starea lor. Starea de spirit li se poate imbunatati semnificativ pe seara, cand astrele preavad o veste foarte buna.

Nativii LEU sunt sfatuiti sa se puna pe primul loc astazi, chiar daca asta ar insemna sa nu le acorde suficienta atentie celor dragi. Uneori, un strop de egoism este binevenit.

FECIOARELE au o zi plina de spiritualitate. Fac pace cu ei insisi si decid sa nu se mai agite pentru lucruri inutile.

Se anunta o zi foarte plina pentru BALANTE. Alearga de colo-colo neincetat si parca vor sa ajute pe toata lumea, punandu-si planurile lor pe locul doi.

Zi cu voie buna si relaxare pentru SCORPIONI. In sfarsit gasesc timp si pentru placerile lor, asa ca fac tot posibilul sa profite la maxim de acest weekend.