Zodiac 5 ianuarie 2020 Capricorn

Nativii CAPRICORN sunt presați să facă o schimbare în viață personală, însă trag de timp, poate-poate nu va fi nevoie chiar acum.

Articolul continua dupa recomandari

Zodiac 5 ianuarie 2020 Vărsător

Dacă sunt consecvenți și își urmăresc planurile făcute, VARSATORII au șanse uriașe chiar să ducă la bun sfârșit ceva ce își doresc de atât de multă vreme.

Zodiac 5 ianuarie 2020 Pești

Mici dispute cu apropiații, încă de dimineață, pentru nativii PEȘTI. Însă este doar o fază trecătoare, spun astrele.

Zodiac 5 ianuarie 2020 Berbec

Foarte bine din punct de vedere financiar stau BERBECII. Chiar dacă este weekend, aceşti nativi parcă fac bani din piatră seacă.

Zodiac 5 ianuarie 2020 Taur

O veste bună în famlie le-ar putea readuce TAURILOR zâmbetul pe buze. Era și momentul, după nemulțumirile din cuplu.

Zodiac 5 ianuarie 2020 Gemeni

GEMENII sunt astăzi o combinație explozivă de energie și umor, calități pentru care toți ceilalți vor vrea să le fie în preajmă.

Zodiac 5 ianuarie 2020 Rac

Este duminică, dar asta nu înseamnă relaxare și pentru nativii RAC. Nevoia de mai multe resurse îi face pe acești nativi să nu se mai ridice de la birou.

Zodiac 5 ianuarie 2020 Leu

Pentru nativii LEU, în schimb, este o zi numai bună pentru liniștea sufletească. Și pentru a-și reîncarca bateriile pentru nouă săptămână, pentru că îi așteaptă lucruri mărețe.

Zodiac 5 ianuarie 2020 Fecioară

Surprize în dragoste pentru FECIOARE. Nativii singuri s-ar putea să cunoască o persoană interesantă, iar pentru cei care au deja o relație se anunță schimbări importante.

Zodiac 5 ianuarie 2020 Balanță

BALANȚELE pot fi surprinse să observe că persoană iubita le cunoaște chiar mai bine decă se cunosc ele. Și să rămână impresionate de un gest al partenerului.

Zodiac 5 ianuarie 2020 Scorpion

SCORPIONII continuă să fie malițioși, parcă dintr-un soi de răzbunare pe toți cei din jur, după ce le-a făcut rău o singură persoană.

Zodiac 5 ianuarie 2020 Săgetător

SAGETATORII se plâng că nu întâlnesc persoană potrivită, însă au grijă să refuze orice invitație. Dacă nu vor deschide mai bine ochii, nici nu o vor găsi.