Toţi cunoaştem o astfel de persoană. Mereu are ceva de comentat, fie din dorinţa de a-şi proteja apropiaţii, fie pentru că are o bizară plăcere din a atrage atenţia. Ele sunt zodiile cicălitoare, care găsesc nod în papură şi fac scandal. Nimic nu le convine dacă nu e realizat de ele şi întotdeauna au ceva de comentat. 

În relaţie trebuie să fie "cocoşii", să poată deţine controlul asupra oricărei situaţii, căci în momentele în care se simt "neînarmate", vulnerabilitatea iese la iveală. Iată top 3 zodii cicălitoare, care fac scandal din orice.

Articolul continua dupa recomandari

Gemeni 

Femeia Gemeni ştie ce vrea şi dacă nu primeşte, se porneşte războiul. Au mereu ceva de comentat, iar dacă le-ai deranjat cu un anumit lucru acum o lună, un an sau zece, fii sigur că nu au uitat. Îţi vor readuce aminte cu fiecare ocazie şi te vor cicăli la nesfârşit. În ochii lor, dacă ai greşit odată, vei greşi mereu, motiv pentru care ele au datoria de a-ţi urma fiecare pas şi de a se asigura că nu se va mai repeta.

Iubesc mult şi cu patos, aşa că ar face orice pentru persoana iubită. Din acest motiv vor încerca de fiecare dată să se asigure că eşti bine, sănătos, că ai mâncat, că eşti odihnit, că te-ai îmbrăcat bine, iar dacă nu respecţi regulile lor... Ar fi bine să setezi telefonul pe modul silenţios!

Leu 

Femeia Leu tună şi fulgeră când lucrurile nu sunt aşa cum îşi doresc. Găsesc întotdeauan rost de ceartă, iar uneori chiar şi fără motiv. Nu ai spălat vasele bine, ţi-ai lăsat hainele pe vreun scaun sau ai lăsat dezordine în baie? Trebuie să ai mare curaj! Consideră astfel de gesturi ca fiind inadecvate şi lipsite de respect faţă de munca pe care ele o depun în interiorul casei. 

În compania lor trebuie să fii deseori în gardă, iar dacă ai făcut ceva greşit, pregăteşte-te să te certe la nesfârşit. Sunt în stare să îţi repete de zeci de ori exact acelaşi lucru, până în momentul în care ai putea să simţi că îţi ieşi din minţi. 

Fecioară

Perfecţiunea în persoană. Femeia Fecioară îşi doreşte ca totul să fie perfect, pune pasiune şi este destul de sensibilă când primeşte critici de la cei din jur. Nu se întâmplă însă acelaşi lucru când ea simte că trebuie să ofere o lecţie cuiva. O relaţie cu un astfel de nativ poate deveni obositoare, dacă nu te obişnuieşti cu sunetul de pe fundal.

Vorbesc mult şi găsesc nod în papură din orice. Nici nu trebuie să faci neapărat ceva greşit, sigur găsesc ele vreun detaliu care să nu fie la locul lui pentru a putea porni scandalul. Cel mai bine este să le oferi dreptate de fiecare dată. Până la urmă asta îşi şi doresc.