Unii oameni nu pot renunța niciodată la o relație. Mereu prinși între nefericirea de a trăi singuri și imposibilitatea de a rămâne alături de fostul partener, vor încerca mereu să reaprindă flacăra iubirii, fie și numai în imaginația lor, chiar dacă pentru asta ar fi nevoie de miracole.

De multe ori această obsesie pentru fostul partener devine atât de periculoasă, încă ajung să își piardă ani din viață pentru o fărâmă de speranță. A face tot ce e posibil e admirabil în timpul relației, nu după. 

Articolul continua dupa recomandari

Scorpion

Scorpionii sunt mereu înverșunați după o relație eșuată. Neputând să trăiască în liniștea de după o despărțire, care îi face să se simtă goi și lipsiți de sens, acești nativi vor prefera să simtă măcar un sentiment negativ, dacă iubire nu mai e. În sinea lor și-ar dori să fie altfel, dar pasiunea care îi mistuie e pur și simplu prea intensă.

Fecioară

Mereu exigentă cu propria persoană și aspră cu cei din jur, fecioara va analiza până în pânzele albe fiecare cuvânt spus într-o relație care s-a sfârșit. În sinea ei este convinsă că astfel va obține toate răspunsurile după care tânjește. Problema e că acest proces durează prea mult și o seacă de energie.

Vărsător

Vărsătorii au tendința de a merge până la capăt, indiferent dacă e vorba despre o prietenie, o relație amoroasă sau... o despărțire. Pentru ei finalul e momentul în care totul devine de-a dreptul imposibil, nu când ar crede lumea că nu se mai merită. Geloși prin definiție, vărsătorii vor ajunge cu greu la concluzia că persoana iubită a luat-o pe alt drum. 

Capricorn

Pentru capricorni dorința de a fi altcineva este una dintre cele mai puternice. Acești nativi apreciază tot ce nu au, nu ar putea avea sau chiar nu există în realitate, ci e rodul unei imaginații bogate. Nu e de mirare că vor deveni cu adevărat pasionați de o persoană abia când aceasta va pleca din relație. E în natura lor să neglijeze ceea ce au, dar să-și dorească cu intensitate ceea ce nu pot avea.