Mari ghinionişti, aceşti nativi vor avea de înfruntat multe probleme şi situaţii grele în luna Decembrie. Certuri în familie, tensiuni la serviciu şi lupte seculare cu propria persoană. 

Aceste trei zodii se pot numi cu adevărat cele mai ghinioniste semne ale Horoscopului, iar astrologii le recomandă să fie cât mai liniştiţi, încercând să răzbată în faţa problemelor. 

Articolul continua dupa recomandari

Săgetător

Săgetătorii au nimerit în cea mai proastă perioadă a lor din an. Toate planurile lor vor eşua, activităţile planificate vor fi anulate, iar dorinţele lor cu greu se vor împlini. Cu greu...adică aproape deloc. Aceşti nativi ori au spart o oglindă, ori au lăsat o pisică neagră să le taie calea, dar cert este că au fost loviţi de ghinion. Aproape tot ceea ce şi-au propus să obţină va eşua într-un mod chiar dezamăgitor, indiferent de efortul pe care l-au depus. Vestea bună este că din ianuarie 2019 lucrurile se vor aşeza aşa cum trebuie şi vor deveni iar norocoşi.

Rac

Racii au făcut anumite greşeli în lunile trecute, dar efectul lor se va observa abia în luna Decembrie. Vor avea parte de multe conflicte în familie sau între prieteni şi sunt şanse mari să piardă o ocazie importantă de a obţine succesul şi avansarea în plan profesional. În cel mai rău caz s-ar putea să îşi pairdă chiar serviciul. O astfel de ipoteză ar fi devastatoare, mai ales în luna cadourilor, dar în 2019, Racii vor intra încrezători în forţele proprii şi îşi vor regăsi calea de a obţine beneficiile binemeritate

Taur

Taurii nu sunt pregătiţi de luna Decembrie. Habar nu au ce îi va aştepta, dar cert e că nu vor fi veşti bune. Vor avea parte doar de ghinion, mai ales în dragoste. Nativii care au o relaţie serioasă vor intra numai în belele şi îşi vor plăti greşelile cu vârf şi îndesat. Multe certuri din partea persoanei iubite, ori în cel mai rău caz, îşi vor primi papucii. Taurii fără o relaţie nici să nu se gândească să înceapă una.Singurele persoane pe care le vor întâlni vor fi complet nepotrivite pentru nevoile şi aşteptările lor.