La petrecere, ele sunt zodiile pe care le evită toată lumea pentru că...îţi strică tot „cheful”. Vorbesc mult şi multe lucruri neinteresante, glumele lor sunt puţin cam seci şi nu sunt întocmai ceea ce am puea numi „sufletul petrecerii”.

Dacă ai o stare bună, ar fi bine să le eviţi dacă nu vrei să te încarci cu energie negativă. Devin obositoare şi te plictisesc de moarte.

Articolul continua dupa recomandari

Taur

În general nativii Taur sunt oameni buni, cumsecade, dar destul de plictisitori, mai ales atunci când vor să te ţină ore bune de vorbă despre subiecte pe care doar ei le cunosc şi doar lor li se par interesante. Sunt acei oameni de care fugi când îi vezi pes tradă, pentru că ştii sigur că te vor opri din drum şi te vor ţine de vorbă la nesfârşit. Nu afli nimic nou, niciun detaliu surprinzător din viaţa lor sau vreo bârfă picantă, ci aceleaşi poveşti pe care le spun la nesfârşit.

Capricorn

Capricornii sunt firi tăcute, introvertite şi greu scoţi o vorbă de la ele. Îşi fac prieteni destul de greu, iar cei pe care-i au trebuie să aibă multă răbdare. Scoţi cuvintele cu forţa dacă vrei să porţi o conversaţie şi efectiv adormi când au de povestit. La glume dau emreu greş, mai ales când încep singuri să râdă până să termine gluma, ori uită efectiv esenţa şi o încurcă cu altele.Categoric stand-up-ul nu e talentul lor. Deloc.

Vărsător

Vrei să mergi la o petrecere, dar nu vrei să mergi singur? Mai bine renunţi decât să chemi un Vărsător. Va sta pe un scaun toată noaptea pentru că nu-i place să danseze şi se va văicări încontinuu pentru că nu-i place muzica. Vor încerca să te ţină de vorbă cu poveşti complet neinteresante, fix când distracţia e mai mare şi practic gestul e degeaba, mai ales când e prea gălăgie, nu vă auziţi şi începe să îţi ţipe în ureche ca să se facă înţeleşi.