Neînţelegători, orgolioşi şi ambiţioşi, dar nu într-un sens tocmai pozitiv. Aceste trei zodii nu ar face niciun pas pentru a se împăca cu cineva după un conflict, nu şi-ar cere iertare şi nici nu ar accepta-o aşa de uşor. 

Chiar dacă inima lor le spune un lucru, opun rezistenţă la un nivel foarte înalt. 

Articolul continua dupa recomandari

Berbec

Nativii din zodia Berbec ar fi în stare să intre în greva foamei doar ca să nu se atingă de mâncarea colegului de cameră, dacă s-au certat. Au obiceiul să facă gesturi inadecvate doar din ambiţie şi îşi dun orgoliul până într-un punct exagerat. Rareori îşi cer iertare fără să li se atragă atenţia şi preferă în general să transforme situaţia în favoarea lor.

Gemeni

Personalitate duală, uşor bipolară, Geamănul se supără destul de repede şi uneori ţine ranchiună. Nu lasă de la el aproape deloc pentru că ştie că dacă cineva i-a greşit, trebuie să-şi ceară iertare. De ce să o facă ei? Până la urmă dacă cineva îi doreşte în viaţa lor trebuie să demonstreze. Aşa gândeşte un Geamăn. Şi pot trece ani de zile fără să vorbească cu o persoană, doar din simplul fapt că aceasta nu şi-a cerut iertare. Simplu.

Rac

Racii sunt foarte ogolioşi, impulsivi şi ranchiunoşi. “Să te ferească Sfântul” să-i superi, căci furia lor doar tu o vei cunoaşte. Ţi-ar face rău doar din ambiţia de a vedea şi tu cum s-au simţit ei. Chiar dacă te iubesc din toată inima, ei sunt în stare să îţi întoarcă spatele şi să te lase baltă în cel mai nevoiaş moment, doar pentru că ai făcut ceva ce i-a supărat.