Preferă singurătatea sau pur şi simplu nu îşi pot găsi perechea potrivită pentru gusturile lor. Cert e că aceşti nativi sfârşesc mereu singuri şi nefericiţi în ceea ce priveşte sfera amoroasă. Aşteaptă să fie trădaţi, fiind nesiguri de calităţile lor, air dacă e linişte, pornesc ei scandalul.

Sunt mereu nefericiţi în dragoste, dar nici nu par să lase de la ei pentru a găsi succesul în zona amoroasă.

Articolul continua dupa recomandari

Gemeni

Gemenii ar putea fi fericiţi în dragoste, doar că ei nu văd acest sentiment ca pe un lucru durabil şi nu-şi pot imagina întreaga viaţă alături de aceaaşi persoană. Sunt foarte nehotărâţi şi vor să încerce „un pic din orice”. Pentru ei libertatea este sfântă, aşa că viaţa de familie nu prea are sens. Vor să se plimbe, săs e distreze şi să nu aibă oră de întorc acasă. Dacă se îndrăgostesc pun atât de mult suflet încât devin dependenţi, iar pentru ei acest sentiment e un coşmar. Sunt uşor de rănit, iar când sunt trădaţi suferă prea mult, încât o mică greşeală de acest gen le taie tot cheful de relaţii şi dragoste şi pasiune.

Fecioară

Fecioarele se tem să nu fie rănite şi evită cât pot de mult începerea unei poveşti de dragoste. Sunt cât se poate de sigure că fericirea e limitată şi că iubirea nu durează veşnic. Când nu au de ce-şi face griji, îşi creează temeri proprii, îşi imaginează diferite scenarii şi produc conflicte pe baza unor argumente nule. Nu se consideră demne de iubit, aşa că se aşteaptă în orice moment să fie lăsate deoparte. De acolo apare şi gelozia cumplică care strică tot farmecul. Fecioara iubeşte extrem extrem de mult şi pune suflet, dar se simte nefericită oricum.

Săgetător

Nativii Săgetător preferă uneori singurătatea. Poate mai mereu. În majoritatea relaţiilor Săgetătorii nu prea găsesc o persoană care să fie potrivită din toate punctele de vedere pentru dorinţele şi aşteptările lor, aşa că sfârşesc deseori să se certe până la epuizare. Încăpăţânaţi şi orgolioşi, aceşti nativi preferă solitutinea în locul unei persoane deranjante în fiecare secundă. Au nevoie de mult spaţiu personal şi se simt nefericiţi, constrânşi, legaţi de mâini şi de picioare atunci când sunt într-o relaţie.