Adevăratele caractere se cunosc la greu. Nu te lasă niciodată atunci când ai probleme, sunt loiale până la capăt și un munte de sinceritate, atunci când situația se complică.

Pentru trei zodii, a lăsa un prieten la necaz este de neînchipuit. Chiar dacă, pentru asta, vor fi nevoite să mergă până în pânzele albe.

Articolul continua dupa recomandari

Rac

Loialitatea Racilor este aproape legendară. Au prieteni puțini, numărați pe degete, și nu renunță la ei niciodată. Nu este de mirare că, atunci când intervin greutățile, nativii din zodia Rac lasă totul deoparte pentru a sări în ajutor. Complet și fără a cere nimic în schimb, cu o voință de fier. Și nu se opresc până când situația nu se rezolvă exact așa cum vor ei. Dacă ai un prieten Rac poți fi sigur că nu te va judeca, indiferent de belelele în care ai intrat. Va sta alături de tine în fiecare clipă, de parcă ar fi problema lui, nu a ta. Pentru că, în sinea lor, nativii din Rac preferă să sufere alături de cei dragi, decât să-i vadă singuri.

Pești

Oricât de mare ar fi problema, Peștii sunt mereu la datorie, indiferent de oră sau zi. Prieteni în adevăratul sens al cuvântului, nu se feresc de nimic atunci când intervin greutățile, ba chiar fac tot posibilul pentru a le lua asupra lor. Cei din zodia Pești sunt partenerii ideali atunci când ai călcat strâmb - țin cu dinții de secrete, te scapă din situații delicate și sunt în stare să mintă ore în șir, doar pentru a se asigura că cei aflați în dificultate scapă basma curată. Pentru nativii din Pești, loialitatea este mai importantă ca orice. Nu contează cum și de ce ai greșit - dacă ești prietenul lor, te ajută până la capăt.

Berbec

Berbecii ar fi în stare să întoarcă lumea pe dos, doar pentru a-și scăpa prietenii din situații complicate. Pasionați de aventură și specialiști în rezolvarea situațiilor aparent imposibile, Berbecii devin aproape malefici atunci când sar în ajutorul celor dragi. Nu se feresc de nimeni și nimic. Atât timp cât e legal, vor folosi orice instrument posibil pentru a găsi o soluție salvatoare. De altfel, mai bine să nu știi de ce poate fi în stare un Berbec, atunci când prietenii au probleme. Dacă vreodată vei intra în situații complicate, în special pe plan amoros, apelează cu încredere la un prieten din Berbec. Ești practic salvat. Și vei trăi, pentru câteva ore, ca într-un film cu James Bond.