Au un comportament parşiv şi joacă de multe ori la două capete. Pe deoparte îţi spun lucruri frumoase, te laudă şi te apreciază, dar mai apoi, în lipsa ta, spun oamenilor numai cuvinte urâte şi jignitoare la adresa ta, doar aşa,d e dragul de a se simţi superiori. 

Ai mare grijă în compania lor, aceşti trei nativi nu sunt ceea ce vor să pară. 

Articolul continua dupa recomandari

Gemeni 

Nativii Gemeni sunt foarte bârfitori, pentru că le place mult vorba şi sunt curioşi să afle totul despre oricine. Nu le place să îi vadă pe alţii că o duc mai bine ca ei, iar atunci când se întâmplă acest lucru, se ambiţionează să facă tot posibilul pentru a schimba acest aspect. Sunt parşivi şi te pot ataca în cele mai neobişnuite momente. 

Balanţă

Cei aflaţi sub acest semn zodiacal au o răutate aparte, din dorinţa de a fi mereu peprimul loc. Invidia de care dau dovadă poate să rămână fără limite, pentru că pentru aceeastă zodie nu contează circumstanţele sau consecinţele actelor sale şi nu le pasă dacă cei din jur vor suferi la final. Ai mare grijă în prezenţa lor!

Peşti 

Nativii din zodia Peşti sunt extrem de invidioşi. Nu suportă să fie învinşi, mai ales în faţa unei persoane pe care o cunosc. Trebuie să obţină de fiecare dată titlul suprem, altfel inventează motive pentru peirderea lor şi sunt în stare să îşi ameninţe inamicii de parşivitate şi incorectitudine. Nu se bucură nici de succesul celor apropiaţi, pentru că acest lucru ar însemna să îşi recunoască o oarecare inferioritate.