Sunt cele mai inteligente zodii şi dornice de succes. Muncesc mult pentru a ajunge pe primul loc şi nu se lasă uşor dacă greşesc. Învaţă şi merg mai departe cu capul sus, profitând de experienţa dobândită în fiecare secundă. 

Aceşti nativi sunt extraordinari şi e o plăcere să îi ai alături pentru că energia  şi influenţa lor pozitivă îţi pot aduce doar lucruri bune în viaţă. 

Articolul continua dupa recomandari

Balanţă 

Balanţele sunt "muncitorii tăcuţi", ai exact ele "tac şi fac". Nu se laudă cu realizările lor extraordinare sau cu planurile lor de viitor care categoric le vor aduce succesul. Nu. Vor păstra misterul până în momentul în care sunt sigure că minunea s-a întâmplat. Sunt modeşti, dar foarte buni la suflet şi ajutători. 

Capricorn 

Nativii Capricorn sunt foarte îndârjiţi şi perseverenţi. Indiferent de câte obstacole au, nu vor renunţa. Atunci când au un scop clar, fac tot ce e posibil să îl transforme înr ealitate. Sunt acei oameni care preferă să muncească peste program şi îi poţi găsi şi noaptea la birou dacă au ei vreo idee genială de pus în practică. 

Peşti 

Peştii sunt plini de idei şi dacă au o pasiune vor face tot tot ce e posibil pentru a-şi îndeplini visul. Nu se lasă cu una cu două, indiferent de câte greşeli fac. Stau, repetă, o iau de la capăt zilnic, până în momentul în care sunt siguri că vor reuşi. Sunt extrem de dedicaţi, serioşi şi devodaţi cauzei în care cred.