Sunt curajoşi, motiv pentru care nu se tem să îşi asume riscuri în afaceri. Ştiu când să piardă şi îşi recunosc greşelile, dorind constant să înveţe, să se dezvolte şi să avanseze pe scara profesională.

Sunt foarte buni conducători, iar persoanele aflate în subordinea lor îi consideră deseori colegi şi nu şefi, datorită modului de a-şi exercita superioritatea.

Articolul continua dupa recomandari

Leu

Nativii Leu, aşa cum, şi numele o arată, sunt foarte buni conducători. Practic s-au născut cu un talent de a dicta oamenilor din jur şi de a-i îndruma spre o cale prosperă în viaţă.

Nu sunt însă dictatori şi nici nu îi agreează pe cei care se comportă astfel. Atunci când au o echipă le oferă sfaturi, secrete de succes şi le este alături.

De altfel, e genul de persoană pe care o poţi suna în afara programului de muncă sau chiar atunci când e în vacanţă, dacă îţi doreşti să pui o întrebare sau să ceri ajutor. Sunt deschişi şi înţelegători.

Scorpion

Un şef nemaipomenit este şi Scorpionul, mai ales într-o companie în care are în subordine mai multe persoane. Nu refuză angajaţii tineri, lipsiţi de experienţă, dar nici pe cei care au o vârstă poate prea înaintată.

Sunt răbdători şi îi ajută cu fiecare ocazie pentru a înţelege care sunt sarcinile pe care să le ducă la bun sfârşit.

Dacă ai ocazia să lucrezi cu un Scorpion, bucură-te, vei merge la serviciu cu drag în fiecare zi. 

Vărsător

Cei aflaţi sub acest semn zodiacal s-au născut pentru a crea lucruri măreţe şi pentru a se bucura de succes. Ocupă doar poziţii importante în firme pentru că ţintesc de fiecare dată tot mai sus.

Nu se mulţumesc cu puţin, iar dacă nu îşi găsesc locul într-o companie sunt pregătiţi să îşi deschidă singuri o afacere.

Sunt şefi grozavi, atenţi, înţelegători şi mai ales răbdători cu angajaţii lor. Poţi găsi întotdeauna îndrumare la o astfel de persoană, chiar dacă nu mai colaboraţi împreună.