Realist și sigur pe propriile forțe, nativul din zodia Taur nu speră la o iubire ca-n povești. Motiv pentru care nici măcar nu o caută. Va prefera o relație care începe ușor și are la bază încrederea și loialitatea.

În ciuda tentațiilor, Taurii nu se vor arunca în brațele primei persoane atrăgătoare, ci vor alege cu grijă partenerul de viață.

Articolul continua dupa recomandari

Fecioară

Nevoie de perfecțiune a Fecioarelor va atrage ca un magnet nativii din zodia Taur. Ambii caută frumusețea în ochii celorlalți, dar au răbdarea pentru a înțelege că lucrurile cu adevărat solide se construiesc în timp. Și este necesar să țintești spre cele mai înalte culmi pentru a obține ceea ce vrei. Atât Fecioarele, cât și Taurii, adoră lucrurile practice și nu pun preț pe declarațiile siropoase. Pentru ei, o plimbare în aer liber, cu zâmbetul pe buze, o masă bună și un film de calitate sunt ingredientele unei zile de neuitat. În viața de zi cu zi vor colabora cu loialitate și își vor înțelege limitele, chiar dacă uneori ar putea ieși scântei. Cu două zodii atât de ambițioase, acest lucru este imposibil de evitat.

Capricorn

Deși par lipsiți de sensibilitate și reci, Capricornii sunt în adâncul sufletului ființe care doresc o conexiune emoțională autentică. Și sentimentul de siguranță oferit de cămin. Iar Taurii vor adora această combinație de putere și fragilitate, pe care o vor considera o oglindă a propriului caracter. Ambii doresc să reușească în carieră, indiferent de obstacole, dar sunt conștienți că, la finalul unei zile, contează doar dacă ai alături persoana potrivită. În viața de familie Taurii și Capricornii se vor completa reciproc și vor pune mare preț pe o viață trăită frumos, departe de capcanele societății moderne. Călătoriile și escapadele în natură vor fi așteptate cu sufletul la gură și pregătite meticulos.

Taur

Da, Taurii se potrivesc cu... ei înșiși. Dar e o combinație pe cât de naturală, pe atât de furtunoasă. Taurii vor o persoană care le seamănă, însă doar la aspectele bune ale personalității. Iar nativii din această zodie au propriile defecte, pe care și le-ar dori compensate de partener. În ciuda firii impunătoare, nativii din zodia Taur vor în secret ca persoana iubită să-i ghideze atunci când greșesc și ajung în situații dificile. Un alt Taur ar înțelege acest lucru, dar atât. Partea bună este că ambii vor fi ancorați în realitate și nu vor ridica relația pe un piedestal, doar pentru a o dărâma atunci când intervin problemele. Vor prefera să construiască totul pas cu pas, în fiecare zi, fără a uita de unde au plecat.