Poate că anul 2018 nu a fost unul extraordinar, dar 2019 categoric este anul lor. Aceste zodii îşi vor găsi drumul spre iubire, pavat clişeic cu trandafiri roşii, iar asta pentru că se vor îndrăgosti iremediabil în ianuarie. Partea bună este că sentimentul va fi reciproc!

Cine romantice, plimbări prin ţară şi în străinătate, activităţi spontane care le vor ţine marcate şi îşi vor spune: "Am făcut alegerea potrivită. Am găsit fericirea!"

Articolul continua dupa recomandari

Leu 

Leii nici măcar nu îşi vor imagina ce îi aşteaptă. Dar acest lucru este chiar mai bine, pentru că surpriza le va fi mai mare. Chiar accidental îşi vor găsi sufletul-pereche şi îşi vor schimba viaţa la 180 de grade. Vor prinde încredere în sine, mai ales că această persoană îi va încuraja să facă tot ceea ce şi-au propus, dar nu au avut destulă tragere de inimă. Vor înţelege şi vor învăţa ce este iubirea adevărată şi vor profita la maxim de fiecare clipă. 

Rac

Ţâfnoşi, dar iubitori, racii vor găsi curajul pentru a aborda pe cineva special în ianuarie 2019. Îndrăgostiţi până peste cap, aceşti nativi avea parte de o  poveste de dragoste cum numai în filme mai vezi. Fericirea de pe chipul lor va fi nemărginită. Va uita toate suferinţele, relaţiile terminate tragic şi trădările de care au avut parte în ultimii ani şi vor privi viitorul ca pe o gură de aer proaspăt, alături de perechea sa. 

Săgetător 

Săgetătorii au tot fost curtaţi în 2018, dar nimic nu a fost pe gustul lor. Unii ar spune că sunt prea mfoturoşi, dar în realitate aceşti nativi au simţit că nu au găsit încă persoana potrivită, alături de care să îşi petreacă tot restul vieţii. Până acum. Soarta le-a pregătit ceva frumos în ianuarie şi oricât de dificili ar fi la a-şi găsi pe cineva potrivit, o anumită persoană le va fura inima. Nici ei nu vor înţelege la începtu dacă visează sau este totul chiar atât de real, dar cu timpul vor deveni conştienţi de faptul că aşteptarea a meritat!