Unele zodii spun mereu adevărul, indiferent de circumstanțe. Pot accepta orice greșeală, atât timp cât nu este acoperită de o minciună. 

Vor pune sinceritatea mai presus de orice, chiar dacă, astfel, vor intra în situații neplăcute.

Articolul continua dupa recomandari

Berbec

Berbecii spun întotdeauna ceea ce cred, pe loc și fără menajamente. Nativii din această zodie nu au nici cel mai mic gând de a ascunde adevărul, iar unii oameni vor fi cu siguranță deranjați de o asemenea atitudine. Minciuna, pentru berbeci, strică orice șansă de a remedia o situație dificilă și duce la pierderea unui sentiment extrem de important - încrederea. Fără încredere în persoana iubită, familie și colegi, berbecii nu pot construi nimic. Așa că vor spune mereu adevărul și vor pretinde același lucru de la cei dragi, chiar dacă, pe moment, disconfortul este mare.  

Fecioară

Organizate și conștiincioase, Fecioarele nu-și pot permite haosul adus de minciună. Se vor feri cu orice preț de oamenii care nu spun adevărul, chiar dacă sunt rude de familie sau prieteni apropiați. De altfel, nativii din această zodie merg mereu la miezul problemei, spre disperarea celor care încearcă să ascundă realitatea. De altfel, fecioarele au o intuiție remarcabilă și pot simți atunci când o persoană încearcă să le ducă de nas. O fecioară poate fi mințită o singură dată. Dacă va afla că a fost înșelată își va pierde definitiv încrederea și respectul. Iar acestea nu mai pot fi niciodată recuperate.

Balanță

Balanțele iubesc viața trăită simplu, cu folos și în armonie. Se feresc de extreme, iar falsitatea este una dintre ele. Pentru nativii din această zodie, minciuna creează probleme și mai mari decât cele pe care încearcă să le rezolve și, în cele din urmă, duce la distrugerea relațiilor. În plus, Balanțele nu înțeleg de ce unii oameni trebuie să mintă, din moment ce orice situație poate fi rezolvată, dacă există sinceritate. Pentru ele, orice decizie greșită poate fi reparată, atât timp cât nu s-a pierdut onestitatea.