În luna lui Cupidon, Februarie, mai multe zodii îşi vor găsi perechea-perfectă. Fie că au existat tatonări de ceva vreme, fie că este ceva complet spontan, ce-i drept este că anumiţi nativi vor înţelege ce este cu adevărat dragostea. 

Este o perioadă foarte bună pentru dragoste şi pentru surprize frumoase.

Articolul continua dupa recomandari

Rac

Nativii Rac aproape că şi-au pierdut speranţa în găsirea perechii-perfecte pentru sufletul lor, dar iată că luna Februarie vine cu veşti extraordinare. Cel mai probabil, total spontan, veţi întâlni pe cineva pe gustul vostru. La o petrecere sau un eveniment comun vă veţi apropia destul de mult şi veţi decide să păstraţi legătură. După câteva întâlniri veţi înţelege că sunteţi făcuţi unul pentru celălalt. 

Capricorn 

Cei aflaţi sub acest semn zodiacal pot fi mândri de reuşita lor. Cel mai probabil aţi încercat deja de multă vreme să vă apropiaţi de cineva cu adevărat special, iar acum aveţi şansa să mergeţi mai departe. Supriza vine chiar din partea acestei persoane care vă va invita la o cină romantică. Luaţi prin surprindere, dar complet încântaţi de idee, va trebui să acceptaţi negreşit oferta. Se prea poate ca o frumoasă poveste de dragoste să înceapă în luna Februarie. 

Săgetător 

Cupidon nu i-a sărit nici pe aceşti nativi şi i-a lovit cu săgeata iubirii. O anumită persoană va apărea în viaţa voastră în foarte scurt timp şi veţi observa că aveţi o grămadă de lucruri în comun. Timpul va părea că se scurge prea repede când sunteţi împreună. Aveţi atât de multe subiecte de dezbătut şi vă înţelegeţi atât de bine încât întâlnirile romantice dintre voi se pierd într-o bulă atemporală. Pe scurt, deşi v-aţi văzut de puţin timp, ar fi perfect pentru voi dacă aţi rămâne împreună pe veci.