O perioadă uşor dificilă pentru unii nativi, ori din contră, de eliberare. Fie că este vorba de ieşirea dintr-o relaţie toxică pentru care au luptat multă vreme, fie că este vorba de greşeli pe care nu le mai pot repara, aceste zodii se vor trezi singure, povestea lor de dragoste ajungând la final.

Trei zodii vor înţelege că dragostea nu durează neapărat o veşnicie şi că uneori, partenerul perfect nu este întocmai atât...de perfect.

Articolul continua dupa recomandari

Taur

Au luptat, au încercat şi au construit cu forţele proprii, bucată cu bucată pentru a menţine povestea lor de dragoste vie. Problema este că uneori nu este îndeajuns să luptă singuri, ci sentimentu ltrebuie să fie reciproc. Dragoste cu forţa nu se poate, iar la această concluzie vor ajunge aceşti nativi în perioada următoare. Nu este nimic greşit, lumea nu se termină, ci din contră, undeva, la un momentdat, va apărea acea persoană pentru care voi veţi însemna lumea întreagă şi veţi simţi ce înseamnă cu adevărat “fericirea până la adânci bătrâneţi”.

Săgetător

Să crezi că eşti iubit este o iluzie care provoacă mai multă durere decât ţi-ai putea imagina. Relaţiile toxice lasă traume cumplite şi de lungă durată şi cel mai bine este să pui punct până nu este prea târziu. Neînţelegerile, certurile şi conflictele tot mai dese îi vor face pe Săgetători să înţeleagă odată pentru totdeauna faptul că povestea lor de dragoste este o poveste din care lipseşte...dragostea. Nativii aflaţi sub acest semn zodiacal vor înţelege ce înseamnă libertatea de a face propriile alegeri şi de a cunoaşte oameni noi, mult mai potriviţi.

Capricorn

Greşelile se plătesc, iar Capricornii nu sunt lipsiţi de acest lucru. Este foarte posibil să fi călcat strâmb la un momentdat, ori să fi dat dovadă de un comportament inadecvat faţă de partenerul vostru. Mici sau mari, aceste probleme se strâng, iar la un momentdat o explozie se produce. Dacă nu reuşiţi să rezolvaţi totul în timp util, şansele ca voi să rămâneţi singuri sunt foarte mari. Până la urmă nu este nimeni obligat să ierte la nesfârşit.