Muncă? Ce e munca? Aceste trei zodii nu au auzit niciodată de aşa ceva. Adoră să stea şi să se distreze. Cam atât. Când vine vorba de bani, ei bine, găsesc ele o soluţie să se descurce şi să supravieţuiască. Cer familiei, prietenilor, se împrumută şi trec peste probleme. 

Nu fac prea multe sacrificii şi dacă îi vezi muncind, înseamnă cu nu au mai avut de ales în final. Oricum nu vor rezista mult şi vor demisiona. 

Articolul continua dupa recomandari

Berbec 

Ce fac Berbecii? Trăiesc, se joacă, se distrează, dorm mult şi lenevesc. Dacă ar putea ar hiberna toată viaţa, fără griji şi probleme. Ajung să muncească doar atunci când sunt împinşi de la spate, obligaţi sau în stadiul în care nu au bani nici de o pâine. Renunţă repede oricum, au senzaţia că sunt superiori oricărei persoane şi nu acceptă să aibă şefi care să le spună ce să facă. 

Gemeni

Dacă banii ar pica din cer, Gemenii ar fi extrem de mulţumiţi. Doar aşa ar putea dormi mereu până la prânz, ar pleca în vacanţe şi-ar cumpăra zeci de haine săptămânal şi nu şi-ar mai face griji în legătură cu nimic. Le e lene deseori să îşi facă şi de mâncare, aşa că preferă să comande ceva de-a gata ori să flămânzească. 

Capricorn

Munca pentru aceşti nativi e o corvoadă, mai ales când se află în subordinea cuiva. Nu le place să respecte reguli, mai ales atunci când consideră că ei au dreptate şi restul greşesc. Dacă ar putea să stea o viaţă întreagă pe banii părinţilor nu i-ar deranja, dar nici n-ar zice mulţumesc. Au senzaţia că se descurcă cumva, în vreun fel şi că norocul le ţine partea în orice situaţie.