Le ştim, le întâlnim la tot pasul, foarte probabil fac parte la un momentdat din grupul nostru de prieteni, ori chiar sunt membri ai familiei. Nu sunt însă zodiile pe care le putem lăuda din suflet. 

Trei zodii nu au nicio remuşcare atunci când vine vorba de minţit. Pur şi simplu, fac tot posibilul pentru a-i convinge pe cei din jur să creadă în vorbele lor. Sunt manipulatoare, inteligente, dar indicat ar fi să te fereşti şi să eviţi compania lor. 

Articolul continua dupa recomandari

Berbec

Nativii Berbec îşi doresc foarte mult să iasă în evidenţă, iar atunci când nu au cu ce se lăuda, găsesc ei o poveste pe care să o înflorească îndeajuns de mult încât să îi facă pe cei din jur să se minuneze şi să îi asculte cu mult interes. Sunt persoane blânde, calde, dar impulsive, vulcanice, iar atunci când cineva nu le oferă validare, nu au încredere sau le pun la îndoială veridicitatea informaţiilor, se înfurie şi încep să mintă fără nicio remuşcare.

Rac

Cei aflaţi sub acest semn zodiacal au o dorinţă acerbă de a fi mereu pe primul loc. Ar face orice pentru succes, chiar dacă ar însemna să îşi trădeze aproapele sau să le pună beţe-n roate competitorilor săi. Sunt genul de persoane care pot inventa poveşti doar pentru a strica imaginea persoanelor pe care le consideră superioare lor. Sunt altruişti, dar până la un punct şi doar în cazul în care cei care au nevoie de ajutor le sunt foarte dragi. 

Săgetător 

Nativii Săgetător mint fără să vrea. Dar atunci când încep să povestească un neadevăr, nu se mai pot opri. Adaugă detalii şi informaţii pe bandă rulantă, transformând o situaţie de importanţă minimă, într-un adevărat război inventat. Sunt persoane altruiste, însă atunci când îşi doresc să obţină ceva, îşi folosesc toate armele şi mint fără remuşcare, doar pentru a-şi obţine credibilitatea în faţa celor din jur.