Unele zodii sunt atât de diferite, încât, nevoite să interacționeze, o vor face doar pentru a se enerva reciproc. Cam atât de mult se suportă. Atracția dintre ele este inexistentă, toleranța zero, iar dorința de a face o echipă spulberată încă din primele secunde. 

Iată cele trei cupluri de zodii care nu se pot înțelege sub nicio formă:

Articolul continua dupa recomandari

Scorpion și Vărsător

Cine crede că unele caractere opuse se atrag nu a văzut cum merg lucrurile între un scorpion și un vărsător. Aceste două zodii sunt la antipozi, imposibil de împăcat, practic rivali încă de la primele priviri. În timp ce scorpionul va încerca să controleze fiecare aspect al relației, vărsătorul, cu a lui personalitate moale, va respinge orice fel de contact, făcând cooperarea aproape imposibilă. Dacă totuși vor ajunge împreună, printr-o ironie a sorții, vor avea parte de o dragoste cu năbădăi.

Berbec și Taur

Berbecii sunt la orice oră gata de acțiune, mereu în căutarea unor noi aventuri. Pentru acești nativi, a sta degeaba este cel mai mare coșmar și vor face tot ce le stă în putință pentru a-l evita. Nu tocmai pe placul taurilor, care se mișcă domol, fără grabă, știind că lumea nu fuge din loc fără ei. Această dinamică îi va epuiza și frustra într-un cuplu, și nu e de mirare că relația va exploda cu prima ocazie. Partea rea e că ambele zodii sunt luptătoare și nu vor ceda prea ușor, chiar dacă asta presupune certuri în creierii nopții. Mai devreme sau mai târziu vor deveni rivali ireconciliabili.

Capricorn și Pești

Tradiționalist, capricornul nu va pune preț pe lucruri care nu sunt logice sau firești. Și sub nicio formă nu va accepta un partener cu capul în nori, visător și melancolic, din zodia Pești. Pur și simplu nu au suficiente lucruri în comun pentru a fi prieteni, însă au destule diferențe cât să-i despartă pentru o viață. Dacă vor fi nevoiți să colaboreze o vor face cu greu și nu fără certuri în care capricornul explică ce e corect, iar nativul din Pești se supără, la fiecare două cuvinte, că este neapreciat.