Deși este o idee larg răspândită, nimeni nu vrea să iubească o persoană care simte, gândește și se comportă identic. 

Diversitatea, într-un cuplu, are farmecul ei, și acesta e tocmai motivul pentru care, de multe ori, persoane complet opuse ajung să fie împreună - chiar în relații de succes. 

Articolul continua dupa recomandari

Berbec si Balanță

În aparență, cuplu mai neptrivit găsești cu greu. Dar aparențele înșală iar aceste două zodii, cu toate că funcționează în moduri complet diferite, au o chimie ce face inseparabile, cel puțin la nivel emoțional. Nu va fi un cuplu obișnuit, nici unul prea liniștit, însă pasiunea nu va lipsi în absolut niciun moment. Semne de apă, respectiv foc, vor trăi împreună la o temperatură înaltă și, dacă vor ajunge la despărțire - va fi o furtună cum puține s-au văzut.

Gemeni si Săgetător

În timp ce gemenii își adaptează comportamentul în funcție de interlocutor și situație, săgetătorii spun cam ce le trece prin cap în prima secundă, fie că vorbesc cu persoana iubită sau primarul orașului. Așa că aceste două zodii nu prea vor comunica, la nivel verbal, ci vor recurge la un mod de înțelegere care este mai profund decât cuvântul spus. Cu alte cuvinte, chiar dacă nu vor simți mereu același lucru, se vor înțelege reciproc, pentru că înainte de a fi iubiți sunt prieteni și camarazi. 

Rac și Capricorn

Valorile comune și concepția despre dragoste, familie și cămin unesc aceste două zodii ce par, la prima vedere, complet opuse. În timp ce capricornii vor să experimenteze în fiecare zi, să cunoască noi oameni și locuri, racii se mulțumesc cu o cină bună și un film interesant. Tocmai de aceea se vor potența reciproc, astfel încât racul să mai iasă din casă, dar nu pentru vreo doi ani, cât ar vrea capricornul. Partea cea mai bună - se potrivesc la lucrurile mici - rețete preferate, muzică, cărți sau, de ce nu, echipe de fotbal.