Previziunile zilei, 15 septembrie 2018:

Fecioarele vor avea parte de un weekend exact pe placul lor. Două zile pline de voie bună şi multă distracţie.

Articolul continua dupa recomandari

Dragi Balanţe astăzi sunteţi adevăraţi lideri, iar acest lucru este evident. Cei din jur vă admiră, ţin cont de sfaturi şi încearcă să vă imite comportamentul.

Pentru Scorpioni weekend-ul acesta înseamnă linişte şi relaxare. Ştiu că urmează o perioadă agitată, aşa că vor face tot posibilul să îşi încarce bateriile şi să se odihnească.

Săgetătorii sunt cam nostalgici astăzi. Nu au chef să iasă în oraş, aşa că îşi vor petrece ziua în căldura căminului lor. Nici de musafiri nu prea au chef, însă de aceștia nu prea vor scăpa.

Deşi este sfârşit de săptămână, Capricornii nu prea au timp liber. Alături de partenerul de viaţă sunt foarte ocupaţi şi vor alerga încontinuu.

Nici Vărsătorii nu vor scăpa mai ieftin. Vor avea multe lucruri de rezolvat astăzi, însă partea bună este că vor fi recompensaţi.

Peşti nici nu încep ziua bine şi se pregătesc… de petrecere. Astăzi se vor relaxa alături de prieteni şi familie.

Si pentru Berbeci weekend-ul se anunţă a fi foarte aglomerat, pentru că au lăsat câteva treburi nerezolvate. Aşadar îşi pot lua gândul de la distraţie.

Taurii sunt într-o formă de zile mari şi îi aşteaptă o zi pe cinste. Multe întâlniri, multe ieşiri şi multă distracţie.

Astăzi Gemenii vor lua parte la nişte activităţi interesante alături de partenerul de viaţă. Aceste activităţi îi vor apropia şi vor duce relaţia la un alt nivel.

Racii au parte de surpriza vieţii lor! Sunt răsfăţaţi de persoana iubită, iar seara vine cu o cină romantică.

Iar Leii sunt responsabili şi ordonaţi, iar ziua de sâmbătă este una dedicată odihnei.