Leii ar trebui să petreacă mai mult timp pe acasă, altfel vor avea parte de unele discuţii aprinse.

Fecioarele în schimb vor avea parte de o dimineaţă deosebită. Multă linişte în jurul lor, iar persoana iubită le pregăteşte o surpriză.

Articolul continua dupa recomandari

Originalitatea nativilor Balanţă îşi spune cuvântul astăzi. Aceştia nu vor ţine cont de părerile celor din jur şi se vor comporta exact aşa cum vor simţi, ceea ce le va oferi o stare de bine.

Se anunţă o etapă nouă în plan sentimental pentru Scorpioni. Fie vor cunoaşte pe cineva sau vor reîmprospăta relaţia pe care o au acum.

Săgetătorii vor încheia săptămâna cu o zi plină, însă răbdarea de care dau dovadă le va fi de mare ajutor.

Capricornii afişează o relaxare care nu le stă în obişnuinţă. Fie se pregătesc de o vacanţă, fie îşi ocupă mintea cu diverse activităţi foarte plăcute, care îi ajută să viseze şi să se detaşeze de probleme.

Vărsătorii vor fi irascibili astăzi din cauza schimbărilor de program. Dacă nu-şi vor tempera nervii vor sfârşi ziua cu mai puţini prieteni.

Şi Pestii vor fi cam nervoşi astăzi din cauza stresului acumulat în ultima vreme. Ar trebui să-şi facă timp pentru o plimbare în parc.

Ziua de Duminică îi va prinde pe Berbeci pe drumuri. Aceşti nativi s-au hotărât să îşi viziteze rudele şi prietenii.

Taurii dispun de o sumă de bani pe care sunt dornici să o cheltuie. Aşadar astăzi îşi vor petrece ziua la cumpărături.

Se ştie deja despre Gemeni că sunt cei mai glumeţi nativi, iar astăzi pot exagera cu rasul şi cu voia bună, tocmai de aceea unele persoane se vor simţi deranjate.

Iar Racii au pus la cale o petrece alături de câţiva prieteni, dar planurile le vor fi date peste cap din cauza unui intrus.